Friday, May 22, 2009

bz

aku x update blog lg hari ni, bz nak arrange jamuan lg utk next week, ada officer kat sini dpt tukar ke sabah, pastu kul 3 satgi aku ada meeting (all the pa's) dgn korporat, x tau apa halnya.

tp kalau sempat aku akan update.

chewah, mcmlah ada org tunggu hang update blog ct oi, piiiraaahhhh perasan x sudah. dah2 p meeting cepat, jgn nak berangan kat sini, apa ingat hang tu ct nurhaliza, peminat dok tunggu ja hang update blog, sudahlah toksah berangan ct, p buat keja hang.

eleh dengkilah tu, oklah aku p lah ni (sambil sapu losyen kat tangan, uisshhh haruslah aku sapu losyen, yg tu mmg dah jadi "tabiat" aku, x kira siang, x kira malam, mesti aku buat).

sila abaikan "conversation" antara 2 personaliti kat ataih tu, biasalah, kadang2 ting tong :) huahuahuaaaa...

3 comments:

Willie said...

Huh! Sabah? kerja apa tuh?

erlyda said...

anda telah ditag tp klau dah wat abaikan jer ok ;D

CT NORAMIZA said...

willie - she's an engineer.

erlyda - ha???? tag lg, matila aku, larikkkksssss :) hehehehehe...