Monday, June 1, 2009

chelsea juara

aku kadang2 malas nak layan permintaan mr shaifull, tp nnt kalau x dilayan, derhaka plak. bila derhaka tempatnya di neraka, ish mcm2 komplikasilah, nak x nak, dgn aku yg tgh hangin ni, buat gaklah. asalkan dia puas hati.

chelsea dah kalahkan everton, 2-1.





congratulations to all the players dan jugak pengurus pasukan, guus hiddink. walaupun lepas ni, hiddink kembali melatih pasukan kebangsaan rusia, tp setidak2nya, dpt menebus kekecewaan peminat chelsea yg kalah di peringkat separuh akhir liga juara-juara eropah.

ececehhhh mcm pengulas sukan buletin utama plak dah. baik punya kipas ni, abangggg, apa upahnya??? kalau upah yg perlu keluarkan keringat, x aci hoccay, ni mesti kena upah yg bermanfaat utk i, hadiah atau wang, akan dilayan, selain dr itu, no no no. saya adalah materialistik hoccay. :) wargahkahakhkaha




dah dah dah, i nak buat keja lak, apa2 permintaan akan dilayan selepas jam 2 ptg, hohh.

3 comments:

Anonymous said...

TOCEY2.....SIAP STUDY LG PASAL CHELSEA TU....BAGUS2.....UPAH SORRY MAU KASI COZ LU ADA UTANG SAMA GUA.....CHELSEA CHELSEA.....

honeylanz said...

has menyaksikan goal chelsea..x minat bola tp teman mr. hubby. kut2 teh o dah abis ke..bancuh lg sekali ;)

CT NORAMIZA said...

anon - welcome :)

has - samalah kita, x minat gak, tp tetap kena "layan" kan? oklah tu, asalkan depa sanggup "layan" kita time shopping heheheheh...