Monday, March 30, 2009

terkenang semasa dulu...







agak2 ada persamaan tak individu2 dlm gambaq2 kat atas tu?

hehehehe tu lah gambaq aku masa kecik2 dulu. standardlah kan, zaman kecik2 dulu mesti ada gambaq kat studio. kerusi tu yg mahal tu, ala2 kerusi cita p ramlee, ala cita do re mi yg raja negeri pasola hilang daulat tu, dia duduk bawah pokok tu, duduk bawah pokok, tp kerusi tetap nak maintain cantek gak, heran aku.

aku rasa semua orang pun ada gambaq masa kecik2 camnikan? kalau sebaya2 aku ja, confirm ada punyalah. apa kata share kat blog gambaq sendiri masa kecik2. alah x kan malu kot. gambaq ni mr shaifull snap kat rumah mak ari tu. nak bawak frame tu sekali, rasanya mak ayah mesti x bg. kenangan tu beb.

last2 mr shaifull snap kat situ ja lah. agak2 ada iras2 x mommy ngan rifqy ni?

4 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...
This comment has been removed by the author.
Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sila ejaan td ..he..he.. kita tgk ada sama bila rifqy senyum .. sama ;-)

Nurhayati said...

mesti la rifqy ada iras2 ngan mommy dia.. ;)

ala i dulu zaman kanak2 takde pun pic kat studio huhuhuh... sedihnye...

last month i wat comparison my daughter pic cam kami bedua.. click this link http://cutelildiary.blogspot.com/2009/02/sama-tapi-tak-serupa.html

mommyrifqy said...

diana - he he he apa yg salah ejaan tu diana

nurhayati - jap nak p tgk