Monday, March 23, 2009

tetamu ahad

ari ahad last 2 weeks, kami ada tetamu dr penang.

dan ni lah gambaq "tetamu" kami tu.

let the picture do the talking. dan utk klinda, sila renung gambar2 ni sepuas hati ok.














actually tetamu ni adalah parents neighbour aku next year. la ni depa ada kat geneva, posting kat sana, next year baru balik malaysia, so depa mai tgk umah anak depa lah kat sebelah tu. anak depa adalah best friend aku dr itm sampai ke la ni, kami beli umah ni sama2 masa ada pameran hartanah kat shah alam. x sangka plak, masa study dulu duduk 1 bilik, bila dah keja, dpt lak beli umah sebelah menyebelah.

setelah meredah hujan ribut kat shah alam tu, dpt gak sorang sebuah rumah ni. promoter tu siap bg rumah sebelah menyebelah lg, mcm paham2 lak lepas ni blhlah aku jalan2 cari makan kat umah sebelah. klindaaaaaaaaaaaa balik cepat!!! pizza satu!!!

13 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

salam perkenalan mommy rifqy .. duk shah alam kt maner?? wah best umh sebelah2 menyebelh member ;-)

mommyrifqy said...

hi diana aka mama adam :) saya x tinggal kat shah alam, saja je pegi shah alam masa tu semata2 nak tgk pameran hartanah kat sana.

rumah saya kat bandar country homes rawang.

thanks 4 coming (i mean to my blog lah)... heheheeheee

cpm said...

salam kenal kak.. soory. tak sempat nak bagi tutorial pasal nuffnang.. nasib akak dah buat.. anak tgh tak sihat

mommyrifqy said...

cpm - its ok! :)

Along said...

uuiiii umah baruuu....tak dak jemuan ka?

Anonymous said...

jamuan dan jemuan. dah jemu aku tunggu jamuan huhuuuuu

juedaniel said...

anonymous tadi tu aku ler

nanadanny said...

pompuan yg duduk tu sejibik muka klinda nooo...

mommyrifqy said...

nanadanny - pompuan yg duduk? hang biaq betoi, mana satu, aku rasa semua duduk dlm tu? explanation pls

anon aka juedaniel - oi, dah berapa kali aku bgtau, tlg cari date sendiri, pastu terjah ja, x payah nak janji2, kalau janji, hangpa bukan blh mai pun. ataupun hangpa x sudi nak mai umah aku kot...huhuhuuuuu

nanadanny said...

ish nak explain2 plak dh...:)
yg dok pakai baju warna pink tu....
mata aku silapkah???? hehe

inabu said...

huiii ada gambaq dikna kat sini nooo..heheh..baru tau blog k.siti ni..

mommyrifqy said...

dikna - hehehehe welcome welcome

nanadanny - tu adik klinda lah, dikja. mmg sama kan rupa depa 2 org

Anonymous said...

Combien de temps mon ordinateur continue à fonctionner avec un navigateur obsolète?. Je navigateur de mon ordinateur est obsolète. Cependant, mon ordinateur est obsolète trop peu, et ne pas avoir ce qu'il faut pour exécuter le navigateur. Devrais-je commencer à économiser pour un nouveau, ou ce problème peut être traité pour encore quelques années encore?. . Soit dit en passant, j'aime mon ordinateur, je ne veux pas recommencer parce que j'aime tous les programmes sur mon ordinateur ..