Thursday, March 19, 2009

welcome

sila jgn berniat di dlm hati "sahaja aku" nak marah pompuan ni sbb dia bukan setakat tukar "baju" blog dia jer, dia dah pindah terus dr blog tu. sangat menyusahkan ok itu blog, rasa mcm nak buang jer dlm tong sampah, kalaulah blog itu adalah sekeping kertas yg boleh direnyuk2, nahhhhh campak dlm tong sampah, sadakallahulazim.

geram sgt dgn blog tu, bila nak buat tu x blh buat ni x blh, geram sgt2. bila kita nak upload gambar, mesti ada je halangan dia, bukan premium bloglah apa lah, kalau nak upload gambar, sekadar gambar utk profile ok, kena bayar $29, apa kejadahnya semua tu, x kuasa aku nak layan semua benda tu.

drpd aku bayar utk upload gambar profile aku yg cantek manis tu, baik aku beli benda lain, x pun pegi makan ikan bakar kat mydin belakang ni, kenyang perut suka hati. merepek jer. so aku dah buat keputusan nak berpindah lg sekali ke blogspot, kalau masih x jadi gak, aku rasa lepas ni eloklah aku insaf dan pencen je dr xtvt blog memblog ni kan.

apa pendapat u ols? best x cadangan tu? oklah, nak mekap cantek2, then baru blh war2kan kat semua orang, dan masa tu gak kena bersedia ngan perisailah, sbb sblm ni dah jemput org dtg sana sini, sekali dah pindah rumah daaaa, mesti kena maki namblas bakul kan, jgn marah arrrr!!!

1 comment:

inabu said...

patutla dikna rasa mcm susah sgt nak tulih comment kat situ, ropa2nya nak upload gambaq pun susah nooo...