Thursday, April 16, 2009

ditag lagi

saya telah ditag lagi oleh erlyda. oklah, saya buat ye erlyda. btw, tima kasihlah sbb telah me'ngetag' saya.


Nama-nama timangan anda :

atiey - nama panggilan dlm keluarga
kakak - ayah panggil camni
adik - cousin sebelah mak
kakchik - cousin sebelah ayah
ct - bestfriend, friends, online friends, colleagues
miza - colleagues
adik miza - second cousin



Anda seorang yang :

entah, x reti nak describe diri sendiri, UTK KAWAN2, PART NI SAYA MINTAK ANDA SEMUA YG MENDESCRIBE SAYA OK, TQ.



Insan teristimewa? Describekan dia terlalu istimewa di mata anda :

family of course. selain dr itu, suami dan anak saya, mmg terlalu istimewa, sbb saya hanya ada satu ayah, mak, adik beradik, satu suami dan satu anak sahaja, only god knows y...



Lagu kesukaan anda :

saya suka lagu bukan satelit - elyana
seandainya masih ada cinta - dayang nurfaizah
if tomorrow never comes - ronan keating
only you - flying pickets



Makanan kesukaan anda :

saya suka makanan pedas, bukan tahap biasa, tp luar biasa. saya suka makanan biasa2 yg dimasak oleh emak saya, saya suka makanan yg dimasak oleh suami saya, sedapppp. saya suka 1/2 chicken with 2 sidelines, flavour extra hot, sidelines both rice, ya saya sedang mengimagine saya berada di nandos sekarang.



Warna kesukaan anda :

warna apa ya, mmm saya akan memilih warna mengikut mood, so x menentu.



Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :

purse
hp
kunci rumah



Kali terakhir masa anda menangis, kenapa? :

ari jumaat last week, husband saya x paham saya. dny lebih memahami saya...



Tag rakan anda :

xiana

kmira

klinda

nanadanny

along

nurhayati

mrs bubu

aida

miss zaza


sila buat ok. jgn purak2 x baca blog ni plak. :) hehehehe...

8 comments:

Anonymous said...

kesian kat org yg nangis tu....ye ke hubby u tak faham u or u yg tak faham hubby u tu?????tp kan....nangis tu sebenarnya elok utk hilangkan stress tau...that y i think hubby u saje je bg u nangis...so blhlah kurangkan stress u tu....agaknyalah

Nurhayati said...

erkkkk kena lagi.. ingatkan dah makin kurang tambah balik... aduhai byknye utang tag ku ini..huargghhhhhhhh

sabar ye tuan rumah..akanku buat..biar lambat asal siap hehe

dari pengamatan hamba, anda seorang mummy yang loving & caring pada family, exspecially pada en hubby & chimby mu iteww.. =)

juedaniel said...

alaaa...tak mencabarnya tag ni. bleh bagi yg mencabar skit dak? heehheeh

CT NORAMIZA said...

anon - siapakah gerangan cik anon ini, blh x tinggalkan identiti anda, aduhhhh

nurhayati - ok, lambat asal buat, tp hutang kena bayar tau, so, lambat atau cepat, kena gak buat. kihkihkih chimby, nama panggilan manja tu

juedaniel - kalau hang x nak buat, tolong describe diri aku tu, pang kang, ada hati nak pang aku, mcmlah panjang sgt tangan tu dr putrajaya boleh sampai ke kl ni, hek elehhhhh

atty's said...

sama lak nama panggilan kita..atti.

CT NORAMIZA said...

atty, awak pun dijemput utk buat gak, lupa nak add sekali tadi, buat tau heheheheh....

bukhairiah said...

br rs nk purak2..xbaik kan purak2..okey nnt kite wat eh

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - ha dah tau dah taktik tu, jgn purak2 x nampak tau, buat tau, meriahkan blog :)