Monday, April 6, 2009

HADIAHHHHHH!!!






pic fr HERE



aku nak sgt benda ni, ada sapa2 nak hadiah x? ataupun nak tolong beli utk aku? ataupun nak sedekah? ataupun bermurah hati nak dermakan duit? aku nak sgttttt sgtttttt sgtttttt

ehem ehem, abangggggg, nak ni, nak jugak, x kira nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

8 comments:

bukhairiah said...

ngendeng2 ar kt cik abg..siku2 ckit ke

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - siku kuat2 ke pelan2? heheheheheeee

Nurhayati said...

tak yah ngendeng.. mintak terus je.. senang hehe

inabu said...

aik,,,,awat iklan tu cam iklan lama...31st July 2008?

mommyrifqy said...

nurhayati - senang ker? he hehehe...

dikna - masa tu dia keluaq sebagai limited edition, dlm sebulan camtu, la ni baru release betoi2.

Aida said...

senang je awak .. manja² skit .. ngada² skit .. hehehe .. sure dapat lah .. good luck !!

ct noramiza said...

aida - rasa2kan, lg senang beli sendiri ja kot, suka hati ja nak beli apa2 pun :)

Anonymous said...

i tak pernah try lancome,but i do have selected lines from elizabeth arden,estee lauder and diorshow by christian dior,all waterproof mascara..

above all,i highly recommended diorshow by christian dior,makes your eyelashes more thick and beautiful..plus,less clumpy..

regards,

NA