Monday, April 27, 2009

selamat pengantin baru

rasanya belum terlambat lg kot nak wish selamat pengantin baru utk yaman and wifey, sorry kamek urg sik dpt datang, mun kitak urg nikah masa kamek urg di kuching, mesti lah kamek urg dtg. sik apa lah, nnt mun kitak urg dtg kl, diam jak di umah kamek urg, blh kamek urg bawak newly wed jalan2 ok.





happily ever after!! insya-allah.

7 comments:

Ma'am_Chelsea said...

Hye...

Tumpang wish Tahniah kat mempelai yekk!! :)

ira82 said...

askum...
salam perkenalan dari ira…
leh le jadi rakan maya lepas nie kan
nanti view blogged saya lak yea...
www.ira82.blogspot.com

daa...
askum..

juedaniel said...

kitakk...mek rasa mok terjun jak rumah kamek tok...hehehheeh

CT NORAMIZA said...

ma'am chelsea - tq on behalf of the "mempelai"

ira82 - okie dokie

juedaniel - ceh, pasai pa plak hang nak terjun bangunan ni, tinggi dak umah hang tu, kalau x tinggi, x payahlah, buat menyusah ja org nak jaga kat spital :)

juedaniel said...

tingkat 13 laa...konpem mati di tempat kejadian

CT NORAMIZA said...

juedaniel - tu dia aih, jgn terjunlah oi, satgi kami kena p tunggu kat bilik mayat beramai2 plak nak buat post mortem, aku x dak jubah putih lg ni :) warghakahkahka lawak ja oi

Anonymous said...

ceh...ada ati nak terjun tkt 13....tgk citer kliwon pun dah takut tahap baboon ni kan pulak nak terjun dr tkt 13