Monday, April 27, 2009

pengaruh iklan

tenang gambaran hati
raut wajah berseri
sentiasa anggun dan ceria

tenang gambaran hati
raut wajah berseri
keyakinan jelas terserlah

INNERSHINE





heheheheee...

abang gago : tu lah budak2, terpengaruh ngan iklan

abang gago : besar sungguh pengaruh media elektronik ni kan, sampai awak pun beli

itu adalah antara kata2 yg nak menjatuhkan dan merudumkan semangat yg tengah membara aku utk jaga kesihatan. tp dgn tekad dan semangat yg kuat, ecececehhh, aku terus pick one box of innershine ni kat jusco metro prima masa tgh beli barang rumah. mmm not bad rasa dia, dan kerana rasa dia yg ok tu, aku dah habiskan satu botol tu dlm masa x sampai 2 minit.

cuba kalau suruh aku minum pati ikan haruan tu, ya allah, 2000 minit pun belum tentu aku dpt nak habiskan sebotol tu, aku dpt habis pun dulu minum benda alah tu sbb dok kat umah mak, kalau umah aku sendiri, aku simpan ja kat situ setahun sampai expired, buat perhiasan, pastu buang. sbbnya ayah aku yg suruh minum benda tu, dia suruh mr shaifull beli sampai 6 botol sekaligus.

masa tu aku rasa baik mati ja dr minum benda tu, mengerikan ok. dan org ni kalau dah set2 dengki dan mengenakan org tu mmg suka lah kan, adik aku, mr shaifull pun dok tunggu mengadaplah aku masa aku minum benda tu, konon2 kalau aku x minum sampai habih, nak report kat ayahlah. sakit hati sungguhlah. eh melalut plak.

aku nak tgk ada kesan ke benda innershine tu, errr tp mcm manakah kesannya, x dak pulak dia letak kesan2 dan akibat pengambilan innershine tu mcm garnier body light lotion yg aku beli tu, "UKURLAH SENDIRI"!!! maksudnya dlm masa 30 hari nnt, aku blh ukur kecerahan kulit aku tu, maksudnya kalau aku x putih2 gak, itu adalah salah produk ok, bukan salah kulit aku yg dah sedia koko ni.

x pa, kita tgk apa jadi lepas dah habis 6 botol nnt. ada x agak2 boleh jadi cam mimi??? bak kata mr shaifull, mesti lepas ni bahu aku jadi cantek mcm mimi, ceh apakah????? apa kaitan bahu mimi tu dgn santek ha, mcm kata abg is lah, camelia tu cantek kat bahu dia, tu sbb dia suka pakai baju dedahkan bahu :) heheheheee mcm2 persepsi lah kan.


10 comments:

yanz said...

senang je, nk tau kesan, hang tgk mata hang, ada bersinar2 tak, pastu ada kluar cahaya tak, kalau ada, tu kira berkesan laa...hahahah..
eee, aku bab minum2 cecair camni, adoi, lemah sunggguh, dulu dlm pantang pon, nk minum air kunyit plus madu pon, seksaaaa...hahahha..

kittycat said...

wei.. innershine ni member kmiera dah try, memang turun sungguh la badan dia.. dulu badan dia besaq.. lepas minum ayaq tu teruih slim, siap pakai kebaya, baju kurung moden.. mentang2 la body dah cun kan.. sekian.

CT NORAMIZA said...

yarn - aku x payah minum apa2, ayaq semayang tu pun dah cukup bg mata aku bersinar2, cahaya imanlah kata kan :) wargahkahakahkah sedap la yarn, try la

yarn, utk mata tu pati berry la, ni prun

kmira - uish, hebatnya, ok x pa kita tunggu lg, apa jadi, jadi slim ka makin gumuk ka...

Nurhayati said...

pas minum innershine ni mesti jadi cam camelia hehehe

http://cutelildiary.blogspot.com/2009/01/innershine-prune-essence.html

@Z said...

ok tak innershine ni? penah gak nak try tapi tak terbeli2 pun. hehe

pati ikan haruan??? buwekkkkkkkkkkkk

yanz said...

hhahahaha...bila aku dh type n send, baru teringat yg berry tu utk mata..tp malas nk type lain..hahha..
berat pon bleh turun?ni mcm kena try je, tp tgk laa, kalau rajin...hahahha

Anonymous said...

i dah pernah consume this one before,tapi,kena consistent,kalau tidak memang takkan nampak hasil.tapi i campur makan ni sekali dgn supplement(dulu ambil estime before they stopped in production)

with these days punya sunlight memang you kena ambil all these vitamins/supplements/plenty of water..inner shine ada 2 kan,satu utk siang,satu utk mlm.i makan both,dua2 pun sedap and very sweet tasting..

about berat boleh turun tak sure,sebab i did exercise as well,so tak boleh nak cakap makan inner shine saja boleh turunkan berat badan..this supllement more into inner health..

CT NORAMIZA said...

nurhayati - jadi cam camelia? :) wargahkahakha

az - apa kata p beli cepat2, tp kan az, beli masa j card day tu lg murahhhhhhh. pati haruan? mmg bluekkkkk kan

yarn - aippp jgn pemalas camtu

anon - tu lah, this one utk night ja kan? nnt lah cuba dua2 day n night, tgk camna hasilnya kihkihkih...

mrsharis said...

Hi..salam kenal..

Ayat2 mcm tu biasa la..itu la dugaannya untuk sihat, cantik & manawan..hehehe..

I followwww u!!!!

CT NORAMIZA said...

mrsharis - hi, saya pun dah follow awak :) kita follow memfollow hehehehhee...