Wednesday, May 20, 2009

aku telah ditag oleh tipah. oklah, sbb tag ni x perlukan n3 bergambaq, so aku dgn "paksarelanya" akan jawab tag ni, ok tipah, baca ni dgn tekun tau :) hikhikhik...




tipah, sorry cilok gambaq awak :)


1) Apakah hubungan anda dengan insan yang mengetag anda?

kawan kat blog. x penah jumpa lg pun. :)

2) 5 impression aku terhadap dia?

a) suka pegi jalan2
b) suka guna air asia
c) comel :) bak upah
d) org yg mudah didekati (kat alam blog ni lah)
e) sayangkan haiwan :)

3) Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?

tinggalkan komen kat blog aku & follow blog aku

4) Perkara paling memorable yang dia cakap kat anda?

dia tinggal komen kata ada tag utk aku, p ambik kat blog dia, uwaaaa abihlah aku kena tag

5) Kalo dia kekasih anda, anda akan....?

aku akan jatuh pengsan, bangun pengsan lagi bangun pengsan lagi, gila hapa nak berkasih2an ngan kaum sejenis, apa punya soalan ni ha

6) Kalo dia jadi musuh anda, anda akan...?

ish x kuasa aku nak gaduh2 ngan orang, jahatlah soalan ni, benciiiii

7) Kalo dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam...?

hang ni x paham bahasa ka, aku kata mana boleh aku bercinta ngan kaum sejenis, soalan ni aku rasa lebih elok jwb dengan pelempang namblas das, baru dia paham kot

8) Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana...?

dia ni x dak modal nak buat soalan dah rasanya

9) Overall impression tentang dia?

malas la aku nak layan soalan ulang2 ni, next question pls

10) Da' most desirable things to do to her/him?

nak jumpa dan lepak2 ngan dia, mana tau dpt ramaikan kawan

11) Apakah anda rasa pandangan orang terhadap anda?

mana aku tau, lain org lain pandangannya, kau jawablah sendrik

12) The character of you for yourself?

tah, x tau, kang aku puji diri kang, ada yg muntah darah plak

13) On contrary, the character you hate bout' you?

selalu kena buli :)

14) The ideal person you want to be with....

dgn anak dan laki aku lah, kalau x ideal pun bukannya blh buat apa pun :) wargahkahak

15) For people who likes you, feel something bout' them!

tq

16) sapa2 yg rajin nak buat ni, buatlah, aku x nak suruh sapa2, kang meroyan plak kat blog aku ni. :) hikkksss aku x kejam kan, cuma kadang2 ja aku boleh jadi kejam wahhh

p/s utk nurhayati, nnt saya buat tag awak plak ok, yg tu lambat sket, sbb nak kena ambik gambaq, tp akan diusahakan secepat mungkin (ok x alasan tu)

7 comments:

amizah said...

salam..eh nama kiter lebih kurang jer...jom masuk blog kiter...amie-kiosk.blogspot.com

honeylanz said...

best gak kan ada kwn blogger nih.

CT NORAMIZA said...

amizah - hai, ye lah, cuma saya x dak h :)nnt saya dtg ok, btw tq 4 coming

honeylanz - tu lah, lg best kalau dpt jumpa kan

tipahvogue said...

ct, toche memanyak sebab sudi jawab tag tipah!! yea yeay!! cayang seploh menet!! ahakssssss....

jom jumpa jom kalo branik!! tapi sila bawak duit manyak2, sebab kena banjer tipah makan, men bowling, tgk wayang..bla bla bla...

ada branik!?! wakakakaka

CT NORAMIZA said...

tipah - jumpa kat ner? organizelah tipah, jumpa kawan2 blog ni, duit byk? err kalau duit sket x leh jumpa ke, alaaaa :(

tipahvogue said...

wowowowo..siyes mo jumpa ek?? kalo tipah ajak men bowling reramai, mau kah???

CT NORAMIZA said...

tipah - ok gak tu, bila? tp x pandai sgt main, takat2 nak menghiburkan hati yg berduka lara, oklah :) hehehee bila?