Monday, May 4, 2009

LABOUR DAY!!!





kami sekeluarga telah meraikan hari buruh yg bersamaan ngan birthday ayah ari tu kat melaka. tp oleh kerana aku letih dan batuk kol kol (mr shaifull yg kata camtu), dan rasa badan yg x selesa, esok je lah aku update pasal melaka tu ok.

best sgt dpt outing sekali sekala, bawak anak jalan2 (read: mommy yg berlebih2an). esok aku update ok, tgh loya, mual semua ada ni, dgn batuk yg x henti2, rimaihhhhh.

8 comments:

erlyda said...

yer laa..sekarang musim demam + batuk + selsema segala bagaii..makan ubat yer..

bukhairiah said...

welcome2 to malacca...loya2? ada mende lain kot...huhuhuu camner melaka? best kan? kene ckp best gak

CT NORAMIZA said...

erlyda - tu lah pasal, tima kasih atas keprihatinan anda

mrsbubu - x dak benda lainlah, normal je ni, melaka mmg superb, last 3 years, melaka adalah destinasi wajib kami boleh dikatakan setiap bulan, berganti2 ngan pd, tp bila dah ada anak, xtvt tu dikurangkan atas dasar bajet.

tp bila p lg sekali masa labour day, fuyooo, melaka mmg wajib dikunjungi lah, mmg cantek, uniklah tempat tunggu bas yg blh lepak2 minum mcm cafe tu, melaka mmg cantek dan maju, mmg patut dpt bandaraya. best sgt2.

yanz said...

ehhemm...tu laa untungnya jadi org melaka (puji kampung sendiri).hehehehhe...aku hr tu pon balik jalan2, tgk mcm2 ada kt melaka, ye laah, melawat melaka mcm melawat malaysia (x caya? cuba cek signboard kt alor gajah)..hahah..
ct, kalau teruk sgt, hang cuba ubat batuk cap Hurix, batuk gamat madu plus, kt petronas pon byk jual skrg ni, setakat ni ramai dh kata keberkesannya, dia ala2 ubat herba mcm cap ibu dan anak tu, kohkohkohhh....

CT NORAMIZA said...

yarn - mmg betuilah, kalau hang nak puji pun aku x kisah, kalau klinda p melaka kan, mesti dia pun terkejut dgn pembangunan yg pesat sgt2 tu. yarn, happy anniversary, dah 4 thn kami p majlis hang kan, best sgt...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah jadi juga bercuti walau dekat jer ... nanti updates k ;-)

CT NORAMIZA said...

diana - wokehhhh

yanz said...

ct - terima kasih, aku baru bukak blog hang today, dh 4 thn aku kawin...hahaha, mcm tak caya jekk.. terima kasih pada korang semua yg dtg masa tu...terharu kwn2 mai dr jauh..

nanti bebila p mlaka, singgah laa kt umah mak aku, nk tdo situ pon buleh, mak ayah je kt umah, takde sapa pon, sunyi je..
hehheeheh..