Thursday, May 21, 2009

nivea - kau di hatiku :)

wah tajuk, kuweekkk ptuihhhh.

walau pelbagai product ada dlm pasaran, tp utk body lotion, aku ttp bg 5 bintang utk nivea, aku guna nivea dah lama, dkt 9 thn lbh, dan ada gak aku cuba2 product lain dlm masa tu, tp nivea tatap di hati. utk lotion aku guna ni skrg.





rasa x lengkap hidup aku kalau aku sapu lotion lain, bila dpt sapu ja lotion ni, mmg aku akan rasa tenang, walaupun x dak duit berkepuk2, errr apa kaitan plak ni? tahlah, gilo kot. :)

mmg utk aku, aku amat berpuas hati ngan product nivea utk lotion, ayah pun guna nivea gak, kiranya ayah lagi lamalah guna nivea ni, kalau x salah aku, masa tu aku baru darjah 4 camtu kot, ayah dah guna nivea, utk kaki & tangan dia gak, ayah bukanlah lelaki metroseksual :), cuma mungkin dia rasa kulit dia agak kering, so dia guna nivea cream.




dan utk deodorant pun, aku x penah tukaq, aku guna yg ni.



hasilnya mmg memuaskan hati aku. mmg puas hati sgt2lah. berbaloi baloi (ikut sebutan amy search yg bolat iteww)

akan datang aku nak cuba yg ini plak, alah x payah tanyalah utk apa, dah 4 kali aku pregnant, mestilah ada effect kan? pang mau?




kalau dah yg lain2 semuanya memuaskan hati aku, haruslah yg ni pun ok kan? nnt bila dah cuba, aku bgtau ok.

fuhhh x pasai2 aku promote nivea plak, errr nivea, dulu, kini dan selamanya...

10 comments:

Nurhayati said...

wah bole jadi model Nivea dah ni..

p/s: i dah reserved BI2 tu tuk u.. ;)

tipahvogue said...

uish, adakah anda telah dilantik untuk menjadik Duta Nivea??? haahahaha...

tapi btoi la, tipah pon dah lama guna lotion nivea tu...mukan wangi sangat pon, tapi bila guna lotion tu, amat best skalik!!! pelik kan? agaknya nivea udah mandrem sama kita kot!!! wakakakaka

norainiammran said...

wah.. saya pakai nivea untuk deorodant aje. Saya dan suami kongsi deodorant tau. Saya pakai nivea deodorant untuk lelaki tu.. Saya suka.. hehe..

Kalau lotion, saya tak pakai sebab melekit

erlyda said...

yeahh..saya pun pakai nivea jugak..best kan!

PriNceghOstz said...

hmm..nivea ptot byar ntok promosi awk nie..hehe

inabu said...

kak ct, dikna dah test nivea silhouette tu (tgh pakai la ni wpun diriku ini tak penah pregnant, hihih, tp tetap ada menda xelok tu), baru pakai sebotol, rasa cam ok gak la, beli masa guardian wat offer tu...try la...

inabu said...

(pasaipa bila nk boh comment ja, mesti yg 1st tu dia reject, word verification failed, tp rasanya den x patut pakai spek lg pung, tensen gua tp nk tetap nk comment gak)

CT NORAMIZA said...

nurhayati - bukannya apa, sbb sedap pakai, erk mcm makanan plak kan. tq, monday saya bayar k, tp ada cimb/maybank acc x?

tipah - x lah, promosi percuma je :) hikkss tp bestlah lotion dia kan?

norainiamran - bestkan deodorant dia, x pe kongsi, sharing is caring :)

erlyda - mmg best!!!

princeghostz - i loike!! hehehehe...

dikna - oh ya ka? ish nak kena try ni, baru nak tanya sapa penah pakai, baguih2, thanks 4 the info

ish jgn tanya bab tu, kak ct pun 2nd baru masuk, x tau pasai pa ahakssss

RahhanSafar said...

nivea is best for dry skin,no doubt about it..

tapi nivea hanya ku gunakan bila berada di oversea..hehehe

regards,

NA

CT NORAMIZA said...

NA - i x pegi obersi, tu pasai pakai kat sini je :) hikhikhik...