Friday, May 15, 2009

xtvt hari minggu

ni xtvt hari minggu. selain dr lena, ni salah satu kewajipan kami setiap weekend (read: waktu ada duit). ya lah, x kan asyik2 nak belek umah, aku pun reti gak boring, sekali sekala kenalah "ambik angin" luaq, apa x betoi ka aku cakap ni???

tempat jajahan kami selalunya adalah midvalley. best apa kat situ, macam macam ada.




meredeem point, tp rugi sbb xpired camtu ja point aku, kat situ internet prob, aku x taulah sama ada internet prob, ataupun org yg mengaccess internet itu yg prob. rasa nak pang laju2 ja. selalu aku redeem kat sogo, elok ja, x penah prob pun, x pun dulu2 masa ofis aku dkt ngan the mall, kat situ pun aku penah redeem gak. tension betoi.




kebetulan ari tu ada fashion show, G2000 punya, sajalah melangut kat situ jap, meramaikan lagi kepala2 yg sediada kat situ.




cun siot baju2 dia.



apa motif tah ambik gambaq kat depan kedai ni




melayan rifqy main "kuda padi". main kat dlm ni, 15 minit-RM3, apa punya rules tah, main kat umah aku ok ja, free ja pun. saja ja nak cekik darah.




kihkihkih saja nak menunjuk kasut baru, ya lah, kalau aku kata saja syok2 letak gambaq kat sini, mestilah semua org akan kata aku nak menunjuk kan, drpd hangpa kata camtu, baik aku bgtau siap2, aku nak menunjuk, ok x camtu, puaih hati?

oklah oklah kaki aku x cantek, ada aku kesahhhh???

14 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

santeknya kasut baruuuuuuuuuuuu

CT NORAMIZA said...

diana - hehehehe :) ma kaseh

Willie said...

MidValley is always my favourite. Kalau I fly to KL, i will always book hotel kat mid valley. Apa nama tuh? CititeL?

Nurhayati said...

cantik weh kasut barumu itu.. pakai SKII ek.. i takmampu lagi, pakai dermalogica je.. ;)

ala blog kita letak la ape kita suka.. kalau tak letak org kata gak.. baik letak je..hehe

Aida said...

wahhh .. lawanya kasut dia ... beli kat mana ?? mcm nak gak shopping kasut baru tu .. hehehe

atty's said...

15 minit-RM3 mahal banget tuh..
canteknya kasit..ct..

CT NORAMIZA said...

willie - ye ke, yup cititel. bestkan midvalley, one stop centre gitu :)

nurhayati - alah pakai yg cenonet2 je, sbb muka teruk gila dulu, mcm permukaan bulan u.

saja je letak, syok2.

aida - tima kasih. kat voir, midvalley. belilah, nnt tepek kat blog gak :)

atty - tu lah pasal, cekik darah kan. tima kasih :)

kittycat said...

cantiknya kasut weeihh!! kaki tak santekk?? muaahahahaa!!

RahhanSafar said...

cun kasut!tapi i kalau pakai kasut macam ni tak lama pas tu mula la melecet(memang kaki banyak songel!)

you,G2000 best!material sedap sangat pakai..affordable utk org2 bekerja..dapat redeem bonus link lagi tak silap..

by the way,i pun selalu juga ke midvalley,sebab ada section utk gadget stuff..buat masa terdekat ni i puasa dulu..puasa shopping!!

regards,

NA

AiNeRzA said...

letak jer...aper nak diheran...hihihihihi

pusat said...

redemm realrewards ker?

zailamohamad said...

tengah2 lompat2 blog kengkawan, baru terperasan blog ct sama title ngan blog kiter..hihihihi..btw, salam perkenalan;)
exchange link ya(",)

CT NORAMIZA said...

kmira - :) kihkihkih..

NA - tq, i pakai utk ke ofis je, kalau jalan2, sorry, x blh nak marathon ngan rifqy nnt :)

ainerza - :) suka2 je

pusat - bukanlah, SKII crystal club punya redemption :)

zailamohamad - ya ka sama? :) hehehhe salam perkenalan gak, nnt kita pegi blog awak ok. btw, tq 4 coming

Anonymous said...

wah berani nya kittycat tu kutuk kaki bini aku....sumbat dlm sangkar baru tau....tp mmg pun kasut tu lg cantek drpd kaki ponnnn....wakakakakahahhhh