Monday, May 18, 2009

HAFIZ, JUARA AF7!!!

setinggi2 ado aku melompat malam tu. yaaa aku sedaq aku x lah setinggi mana pun, tp bila aku menggunakan kuasa kuda pd tumit aku, dan menolak diri aku sekuat2nya ke atas, aku rasa terawang2 lah jugak sat. :) aku happy sgt, sbb first time, org yg aku suka dan suka dan suka, jadi juara.

hafiz juara, akhirnya...



pic dr sini

aku paling suka persembahan minggu ke berapa tah, x ingat, yg masa dia nyanyi lagu mat disko tu. mmg sgt kena lagu tu ngan dia. dan nasib baik jugak, "mak orang" itu dikembalikan ke pangkuan keluarga, ya lah, dgn anak 5 org yg tgh membesar tu, aku rasa eloklah isma tumpukan perhatian kepada keluarga, kalau saya di tempat dia pun, saya akan tumpukan kepada keluarga ja, sbbnya, saya tgk x dak apa yg kurang pun, semuanya mampu diadakan oleh zul, kan?

dan seperti biasa, af masuk mcm dah tertulis plak, pasti akan jadi naib juara kan? mcm af masuk sebelum2 ni gak, jadi naib juara. ahhh tp yg pasti, hafiz itu juara.

sengaja aku nak puji hafiz berlebih2an, comel je dia, pandai nyanyi, rambut dia dasatttt, urang kuching mmg best, err kitak manaskah???

12 comments:

Willie said...

Hidup Sarawak!

Suara nya pun best!

juedaniel said...

sik manas bah....tapi kamek sik suka nangga rambutnya....serabai.

CT NORAMIZA said...

willie - ya, hidup sarawak!!! kihkihkih...

juedaniel - eleh, kitak ya dengki :) serabai itu comel

@Z said...

sama la..aku suka time dia nyanyi lagu disko tu..melompat kegembiraan aku ngan encik kito malam tadi bila diumumkan hafiz juara..berdebar gak takut aril yang menang..

**errkk mampos kalo peminat aril baca ni**

CT NORAMIZA said...

az - kihkihkih... welcome to kuching :) mesti xiana bengang kan. mmg nervous gila masa ac nak umum tu, sbb dia mcm nak sebut a a a sekali afiz, mmg melompat kegembiraan lah. wargahkahakahakha

Anonymous said...

juedaniel - SERABAI adalah sejenis makanan yang diperbuat drpd tepung dan dicicah dgn pemanis...sri kaya kot....try tgk WARUNG KITA, dlm erti kata lain walaupun rambut hafiz serabai tapi org nya tetap dipandang manis....sama ngak dgn org yg bcermin mata yg dok sebelah mak ct kita kat sebelah tu....yahoooooo....muji diri aku hari ni...

Anonymous said...

JUARA AF KE 25 ADALAH.........RIFQIEEEEEEE JADI JGN LUPA AFUNDI < RIFQIE > DAN HANTAR KE 32999....TERUSKAN MHANTAR SMS ANDA SEHINGGA TAHUN 2026 NANTI YE....MAKCIK XIANA PASTIKAN UNDI 10 SETIAP KALI SMS YE...TQ

CT NORAMIZA said...

anon - eleh, best ke serabai tu, mcm x best ja. tima kasih sbb kata i manis :) hehehehe

juedaniel said...

haaaa? serabai ya makanan? wahh sik tauk mek mun anon sik padah. urang makei spek ya agik nyaman dari si hapiz... (konpemmmm pecah le cermin tu sagti huhh)

time tu makcik xiana jadi pengkritikkk huahauhauaua

norainiammran said...

hafiz best.. tapi, for me konsert malam tu macam sangat hambar.. konsert minggu2 lepas lebih bagus dari final konsert..

CT NORAMIZA said...

juedaniel - ish awatlah hang tolong puji dia plak, satgi lg kembanglah hidung laki aku tu. :)

norainiamran - yap nampak sedikit hambar, tp hafiz tatap best

juedaniel said...

aku lebih rela puji shaiful dari puji hafiz huahauahauauaua... itu kenyataaaaann... aku berpegang pada kebenaran. kih kih kih