Monday, June 29, 2009

bila feeling ala2 datuk ct menjelma :) warghakahkaahah

bukannya selalu pun, sekali sekala je, so bila dah datang feeling ala2 tu, kenalah layan kan. alah, bukannya apa, sekadar memanfaatkan pemberian dr kawan2 :) ahakkss



strawberry yg dibawak turun dr cameron highlands oleh officemate mr shaifull. mmmm



chocolate pulak klinda bawak dr geneva, souvenir utk kawan2. mari memanfaatkan buah tangan dr kawan2. cairkan chocolate, celupkan strawberry, letak dlm fridge seketika.



keluarkan, mari layan...sedap wa cakap lu, choc tu mmg marvellous lah. mmm klinda, nnt bwk lg tau :) hehehehe...



tima kasih utk "kawan" mr shaifull dan jugak klinda.

7 comments:

ymn said...

isk isk .. naper tetiba ikut taste datin siti n datuk K nie ...

hahahaha

CT NORAMIZA said...

ymn - teringin, sbb ari tu beli kat midvalley, tp chocolatenya x berapa best, buat sendiri, bestttt!!!

yanz said...

takpe, yg penting, dua2 tu free, stroberi n coklat....heheeheheh...

CT NORAMIZA said...

yarn - hehehehe...sedap yarn, try buat tgk, meleleh wa cakap lu, patutlah ct suka kat datuk k. errr ada kaitan dak???

klynda said...

kalu kat sini, dia guna coklat lain tau..lagi sedap..tapi klinda x berapa suka sgt..fatin suka yg amat stoberi cicah coklat tu..

CT NORAMIZA said...

klynda - yg ni pun dah sedap gila, ari tu beli kat midvalley, x lah sesedap ni, sbb coklat dia x rasa kow2 sgt camni, tp yg ni, fuhhh meleleh wa cakap lu :)

klynda said...

nanti tahun 2010, klinda akan bawak coklat untuk cicah stoberi nie..