Monday, June 15, 2009

happy father's day!

aku tgh naik syeh ni, tu yg aku tgh update secara berturut2 tanpa henti, tanpa toleh kiri kanan, err toleh gaklah bila nak jawab call, kenalah tgk no yg appear dulu kan, kalau main jawab ja, satgi x pasal2 aku jadi mangsa org di tkt 14 tu, boringgg.

utk mak & ayah, aku dah bawak depa p bercuti, walaupun sehari, aku rasa oklah kot, hopefully they enjoy that short vacation kan? utk mr shaifull, aku hanya hadiahkan ini saja utk happy father's day.

isinya, biarlah rahsia...



eleh, biaqlah aku nak feeling2 datuk ct nurhaliza sekali sekala, asyik2 semua nak tunjuk kat sini ja, mestilah aku nak privacy gak kan? sila hormati prinsip hidup aku ok, ececehhh tiba2 plak ada prinsip hidup, dan2 tu. :)

8 comments:

nanadanny said...

vavava, mesti mr shaifull dup dap dup dap skrg ni...mesti renyehhh je la hg masuk keta ptg satgi..hehe

honeylanz said...

wah..in advance plan ni. has x de prepared pape lg pon. sempat lg kut..hehehe a simple one ;)

CT NORAMIZA said...

nanadanny - ish apa plak, dah bg sekurun yg lalu dah :)

has - aik, bukan 12 jun ke father's day? apa2 pun, sempat saja, belated pun x pa :)

Willie said...

Hehe...hari tu aku dapat hadiah father's day.

CT NORAMIZA said...

willie - hadiah apa tu? mind to share?

zura said...

hepi father's day to abg shaifull....

Dila@Dalila said...

hi..u've been nominated for the adorable blog award!!!

http://dalilainreallife.blogspot.com/search/label/Tagging

CT NORAMIZA said...

zura - on behalf of abg shaifull, tenkiu :) hehehehe...

dila @ dalila - ok, tq :)