Wednesday, June 17, 2009

siapa yang harus dipersalahkan???

ish ni yg aku rasa nak marah ja ni, dah berjaman aku tunggu kat sini, gambaq tu x sampai2 gak lg, aku rasa satgi ada yg makan penampaq ni, aku call mr shaifull sat2, dia kata dah antaq gambaq tu, tp aku bukak email j*r x sampai2 lg pun.

hangpa rasa sapa yg gelong sebenaqnya, email itukah, mr shaifull itukah???

eeee ni yg kadang2 aku rasa nak marah orang sambil tampa laju2 aaaaaaaaaa...

10 comments:

ymn said...

bawa betenang ... rilek2 tarik nafas ..
maybe broadband slow .. email wrong adress ker .. apa ker ..


hahahaha

CT NORAMIZA said...

ymn - i kat ofislah, bukan kat umah :) hehehhehe...

AkuPunyaCerita said...

saja sungguh la mr shaifull bagi saspen kat kita nih...aku pun keja dok ulang bukak blog hg ja ct...hadoii laa

CT NORAMIZA said...

along - aku dok ulang bukak email, dr lunch time tadi sampai ke petang, x dak pun, x pa lah dia, satgi aku azan kat telinga dia, baru nak sampai kot

yanz said...

hehheeh, sabar, sabar....byk sgt kot gambar, tu yg lmbt tu

CT - terima kaseh laa ye, aku telah berjaya membuat agar2 lumut ptg smlm, blk keja, p pasa bli bhn2. ptg smlm smbil msk smbl udang utk bukak posa, sebelah lagi masak agar2...pkl 8pm, laki aku tak sbr dh, dia tanya dh siap ke, aku kata sikit lagi ok la, trus dia masukkan dlm fridge kt tmpt beku tu, letak dlm tu...punya laa x sbr nk mkn..pkl 9 tanya lg, last2 aku potong dgn jayanya...dpt satu loyang n satu tupperware pjg. hehheheeh...separuh tupperware tu laki aku belasah...hahhaha...
ingat nk sms kt hang, lupa plk bila dh sebok2 kemas2..hhahaha..apa pon, terima kasih ye...sedapppp dan senanggg je buat tu...

yanz said...

eh lupa nk citer, masa buat tu, aku baca laa yg tulih bagi berketul2, aku punya laa dok pikir, camna nk bg ketul2, kalau kastard, mmg cepat berketul, yg ni camna, tp bila dh lama tu, baru laa jadi mcm keladak tu kan, kasar2 sket, haaa, camni kot bila teringat agar2hang...heheheh..tq, tq...

kiranya tak penat laa hang menaip bg resepi kt aku...hahahahha

nanadanny said...

baguihhh la yanz ni, x sia2 ct hg bagi resepi kt die, teruih buat tu, kagum betui la aku....

woit yanz, x gheti2 lagi nak bagi aku rasa sket...makan anak beranak je...ish2

CT NORAMIZA said...

yarn - ish terharunya aku dpt bg resepi kat orang, siap cuba plak tu, ni yg aku sedih sambil nak guling2 turun bukit ni huhuuhuuuu

amboi x sabaq2 zamri ni, sedap dak yarn? bestkan, lepas ni jgn beli di pasar ramadhan dah, buat sendiri, ahakkssss...

nanadanny - ha julia tunggu apa lg, buat cepat, :) hehehehe...

yanz said...

nanadanny - aku bg kwn ofis cuba try test rasa dulu, bwk satu bekas pg td, sejuk2 plk tu, licin dlm masa 5 saat je...hahhaha...lenkali aku buat lagi,aku bg kt hampa nooo...heheheh..

ct - jgn laa guling lebih2 plk, satgi x psl2 londeh abis sume sari tu...wakkakakahhh.. apa pon, ,time kasih ye...
sebab nmpk menarik laa tu yg laki aku tak sbr2 nk mkn...sedapppp..

ok laa, thn ni, aku nk meniaga agar2 lumut kt pasa ramadan..buleh dak? wakkaakakhhhh..

CT NORAMIZA said...

yarn - tu lah manusia, bila dpt buat benda sket ja, dah mula nak berniaga, toksahlah yarn, baik hang buat simpan dlm fridge hang, sama2 blh makan, err hang dah nak pencen ke thn ni yg nak meniaga kat pasar ramadhan tu? hehehehe