Thursday, July 23, 2009

entry kacau bilau...

aku betoi2 tension la ni, betoilah bila otak x betoi, badan pun jadi x sihat, dan i need someone to talk to...

13 comments:

juedaniel said...

awat ni?

CT NORAMIZA said...

juedaniel - kalau hang dekat, dah lama aku cerita, tp jauhhhh...

AkuPunyaCerita said...

cerita kat tepon pun buleh, sms pun buleh, email pun buleh..dari dok pendam, bernanah nti...sendiri merana tau.

CT NORAMIZA said...

oklah, esok kalau aku rajin type, aku cita kat blog ni, aku bg password

onggila said...

stress sgt tu, sampai entry pun dua baris je. rilekkkkkksssss

CT NORAMIZA said...

onggila - yap, u r right!

Nurhayati said...

aduhai jangan la camni.. gi rehat gi..jgn tgk pc, nanti pening lagi stress.

CT NORAMIZA said...

yati - ok, sekarang tgh rehatkan minda, x de update hingga nextweek

Willie said...

You can spit it out to your husband.

nanadanny said...

rileks ct, klu kite tension, mmg otak x bleh berfikir secara waras, rasa nak marah org je, tp meluahkan di blog adalah yg terbaik pasai at least ada sahabat yg bleh meredakan / menenangkan fikiran kite....at least bila dah luah beban kat kite dh kurang sket...tq kengkawanz sume...hehe

ME said...

Salam Ziarah

Anonymous said...

nape plak ct, jgn tension2 tau, byk shoulders to cry on tu, kena luahkan juga pada insan yg betul2 diyakini dan insya allah ringan beban. sori lama tak jenguk blog hang aku kena kusus induksi kat pd dari 20 smpai 30hb ni. kul 12 pun tak balik kelas lagi wat assingment. anak2 asri lah jaga plak..

hang take care tau n don't take ur life so seriously tapi percayalah setiap bebanan bukanlah bebanan pun masalahlah walaupun berat tapi allah tahu kita boleh hadapinya sebab tulah kita kena terima dan allah tahu kita kuat....ct memang kuat kan.....

CT NORAMIZA said...

willie - thanks, im quite ok now.

nanadanny - yap, betul, tp aku x rasa nak cita kat blog ni, maybe it's too personal

ME - hai me, thanks 4 coming :)

nurul - course lg? huhuuuu bestnya, ingat lak course kat langkawi ngan hang last 2 years, bestnya. rindu kat hanglah nurul :)