Monday, July 27, 2009

i'm back! ;)

actually, ada mcm2 benda yg aku nak update kat sini, last week punya citer pun ada gak yg nak diupdate, so berkobar2lah aku semalam, ari ni nak update secara marathon. kiranya dr pg sampai petang, aku nak update blog je lah.

bos plak tarak, meeting kat luaq, apa lg, aku berpesta lah sat kat ofis ni, dua hari tu beb, legaaaaaa. pagi tadi masa bgn pagi, aku tgk mr shaifull dah siap letak camera kat atas meja makan, hehehe..sungguh mithali laki ku itu, nak suruh bini dia update blog lah tu.

aku pun cepat2 letak lam henbeg cabuk aku, takut2 kalau terlupa. dlm hati dah berbunga2, mesti lenguh jari aku type sambil upload gambaq, sambil cerita ikut kejadian. :)

sekali bila sampai office, haahhhh penyakit aku mai baliklah, penyakit lupa x ingat aku mai baliklah, mmg camtulah sejak ada rifqy, semua yg aku ingat pasai rifqy ja, kadang2 bab diri aku sendiri pun aku terlepas pandang, bab mr shaifull apatah lg, ampun bang! :) heheheh...aku tertinggal usb cable tu kat dlm keta, hmmpphhh hampeh betoilah.

so sila jgn marah kat aku, sila marah kat usb cable tu sbb x reti2 nak masuk dlm henbeg aku secara berdikari, kalau x dah mcm2 aku dpt upload hari ni. jahatlah usb cable tu, geramnya. x pa lah, kawan2 aku kat blog ni kan semua penyabar2 orgnya, mesti depa boleh tunggu esok kan? :) hehehehe

oi ct, mcmlah ada org tunggu hang update sgt, panggggg diri sendiri!!!

errr menakutkan betoilah, pagi tadi awal2 sampai aku dah check fax kat depan idung aku ni, sekali ada fax dr tuan punya building ni, rupanya 1 office tu dah ditutup, sbb kes kematian tunggal H1N1, x jauh pun dr tempat aku ni, selang 2 floor je, takut x? bila aku bgtau mr shaifull tadi, bukan main beria lg dia tanya aku, dia ada contact secara direct ngan aku kan? dan2 tu ada direct contact, nak menumpang tuah kuarantin aku lah tu, x malu, bluwekkkk... :p

10 comments:

erlyda said...

amboii..hari sabtu ternampak Puan CT dok leka belek² tshirt kat Jusco,MV huhuhuhu nak tegor malu sbb kang takot Puan CT tak cam muka kiter plak

CT NORAMIZA said...

erlyda - la, awat x tegur, kalau tegur bgtau je ni erlyda, mesti akak kenal punya, ish ralatnya x dpt cakap ngan kawan blog, x penah beramah tamah ngan kawan blog lg :( huhuuuu...

Willie said...

Hahaha welkam baCk

Zura Hasan said...

kak..betoi ke kak dh ade H1N1 kat opis akak tu?ishh..dh teruk kan skrg....takut gak ehh

CT NORAMIZA said...

willie - :) heheheh...

zura - apa plak akak nak tipu, budak ni la, ingat main2 ka benda camtu, mmg betoilah, kes kematian pertama H1N1 tu, kat 3rd floor, akak plak kat 5th floor.

honeylanz said...

ish..suspensnye pasal H1N1 ni...

erlyda said...

yerr kak..masa tu kat men's dept. siap kiter lalu sebelah lg tgk rifqy tgh tido dlm stroller..hhihihihihi malu la nak tegurrr..

pastu terkinja² g mendapatkan laki nak bg tau terjumpa kwn blog kat situ..dia suh tegur tp maluu

CT NORAMIZA said...

has - mmg suspen pun, manalah tau kot2 kena kuarantin sekali :) kalau x berupdate 3 4 hari tu, means kena kuarantinlah tu

erlyda - eee geramnya budak ni, mmg betoilah tu, rifqy tdoq masa tu, dia keletihan sesangat, akak tunggu abang pegi beli mineral water, dahaga sesangat, tu yg main pilih2 baju tu, eeee pasai pa lah x teguq

juedaniel said...

err kalo contact secara internet kira bleh dpt kuarantin dak? hehehe dan2 aku nak ngaku aku pon contact hangggg

CT NORAMIZA said...

juedaniel - ceh, blah, dan2 tu semua mengaku sahabat, kalau dulu tu, ada harta baru nak ngaku kawan, zaman la ni dah terbalik, panggg mau???