Friday, July 17, 2009

lip gloss



cantek kan?



yg ni pun cantek gak. pic dr sini

tp malangnya adalah sgt x sesuai kalau aku guna bendalah ni semua, aku pun heran, entah apa sumpahan tah ngan aku ni, mmg x molek langsung kalau aku pakai lipgloss. tp mmg aku teringin sgt nak tenyeh sapu bibir aku ngan lipgloss, tp tu lah, bagai dikata lah, aku terkena sumpahan apa tah, langsung x kena ngan aku, ke aku yg x reti guna ke ada sbb lain ha?

tolong bg pendapat ye kawan2...tenkiu

10 comments:

zailamohamad said...

Zaila pon suka pakai lip gloss..bibir akak jadi macamana kalo pakai benda alah ni???

Zura Hasan said...

kak..cuba akak jgn sapu full kat lips tu..akak cume sapu kat tgh2 bibir jer...pastu kalo dh sapu jgn kemam2...bia jer...cha tengok hasil dia ok tak...

CT NORAMIZA said...

zaila - entah, akak rasa nampak cam batak pakai je, matila kalau ada batak baca blog ni huuuu

zura - tu dia, keluaq dah bahasa dia, cha plak dah, ok, balik satgi akak try ok

atty's said...

kty lak tgk mood.kalo rajin pakai.kalo dak..tak

Dj Epoi said...

Gua nak kena try dulu...baru boleh bagi pendapat heheheheheh...

Agak-agak Dj Epoi kena sarung kain batik dulu lah kan? hahahahaha

honeylanz said...

biasa has pakai lipstik yg terang dulu br sape lip gloss. ke ada cara yg lain ke?? x tau gak ;)

green apple said...

pakai je.
memula pakai lipstik then overcoat ngan gloss, konfem macam bibir angelina jolie!

CT NORAMIZA said...

atty - boleh gak camtu ek, ikut mood ye kak, ok nnt saya cuba (tgh control pernafasan nak carik mood) :) hehehehhe

dj epoi - x payah nak pakai kain batiklah bro, wa sendiri pun x penah pakai itu batik, b'pantang pun wa pakai suar je, nnt cuba ek, pastu bitau wa :) ahakkksss

has - err kalau boleh nak pakai gloss je hikhikhik...

green apple - kak, kalau cam angelina, agak2 brad pitt nak ngan saya x? :) wargahkahkahkah

Nurhayati said...

daku pun tak reti pakai lipgloss..huhuhu

CT NORAMIZA said...

yati - hehehehe x reti ok lg, boleh belajar, ni masalahnya x cantek dan x sesuai, sedihhhh huhuuu