Friday, July 3, 2009

peninglah

adoi peninglah pala aku, rasa di awang2an.

sbbnya dr pg tadi dah berapa kali tah aku turun naik dr tkt 5 ke tkt 22. haduhhh pening siot, dahlah aku fobia sket dgn tempat yg agak tinggi (x ngaku gak gayat). gila la, pastu dlm lif tadi, boleh pulak rasa huyung hayang bila lif tu naik dgn lajunya kat xpress zone.

apa hang x reti pelan sket ka lif? aku tampaq satgi, dgn2 hang nnt gelong. adoila, masih melayan kepeningan ni.

err nnt2 ja boleh x update??? idea aku hilang masa naik lif tadi :) wargahkahakhak

5 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT samalah kita pun gayat gaks .. sib baik ofis x tinggi .. rendah jer

ymn said...

hang tampaq lif .. pas2 lif jem .. hahaha .. stuck flmlif berjam2 ..
sob sob.. masuk berita seorg wanita terperangkap dlm LIF ...hahahaha

CT NORAMIZA said...

diana - tu lah pasal, naik eye on malaysia pun pejam mata sepanjang "perjalanan"

ymn - kalau stuck dlm lif sampai berjam2, mmg kena tendang gak pintu lif tu. masuk berita, seorang wanita terperangkap dlm lif telah histeria :) wargahkahakhakah

iena said...

sila ke blog sy utk amik AWARD utk anda

CT NORAMIZA said...

iena - tenkiu, hati berbunga2 bila dpt award lg :) hehehehe...