Friday, July 3, 2009

award lg

dik2 non sekalian, aku dpt award lg, ermm kali ni dr budak yg sgt comel pada pengamatan aku :) iena, tima kasih sesangat ok sbb "hadiahkan" award ni utk akak. tenkiu again.



kalau malas rajin, silalah terjah blog beliau ye uols. :)

3 comments:

iena said...

thanks kak miza...keep in touch oke...

ymn said...

ada gak terima awards/tag yg belum claim gie .. kang aku kutip send kat sini ..hahaha

tag tu yg malas nak jwb !!

CT NORAMIZA said...

iena - okie dokie dik!

ymn - ha apa kata kutip dan jawab tag2 tu, barulah sentiasa terupdate blog tu :)