Tuesday, July 28, 2009

thanks yati

aku x penah sangka akan dpt kawan blog yg betul2 anggap aku sebagai kawan, ya lah, aku ingatkan kawan2 kat blog ni hanya kat dunia maya ni ja, rupanya x, anggapan aku salah, mmg betoi2 org2 yg kat sini nak berkawan ngan aku kat dunia maya dan jugak dunia realiti. aku dpt hadiah ni dr yati sbb jadi antara top commentators kat blog dia.

aku dpt parcel ni masa aku demam sampai x bangun last week, tengah tidoq, mmg tgh high gila sbb makan ubat batuk dan selsema sekaligus, rifqy lak mr shaifull antaq umah pengasuh, keja aku 1 hari tu mmg lena ja. sekali tghari tu aku dengaq ada bunyi hon, bunyi hp, bunyi neighbour aku panggil2 nama aku.

dgn energy yg ada sket2 tu aku bgn gaklah, mana tau org panggil aku nak bgtau rumah terbakaq ke apa ke, aku lak sedap ja membongkang kt dlm umah, kan dah susah, dgn susah payahnya aku keluaq umah dgn uniform dlm umah yg x sepatutnya aku bawak keluaq, ah lantak. aku mintak maaf ngan org pos laju tu sbb x jawab call dia. aku bgtau dia aku demam gila, x leh bgn. :) sorry en pos laju.



aku letak ja kat meja, petang bila 2 beranak tu balik, barulah depa 2 org kalut2 bukak parcel tu, eh aku rasa kat parcel tu nama aku, tp depa plak yg excited lebih.



ini yg saya dpt dr yati, yati saya suka sgt, cantek, mr shaifull cakap awak kreatif. :) mmg suka x terkata.





cantek, suka sgt frame tu, souvenir yg lg 2 tu pun comel, nnt nak bawak ke ofis, letak kat meja ni. huhuuuu sgt touching.

thanks again yati aka mama zara!

3 comments:

Nurhayati said...

thanks yer sbb sudi berkawan ngan yati.. terimala gift yang tak seberapa tu tanda persahabatan kita =)

miela77 said...

bertuah dpt friend cam tu...cari kwn alam maya nie...seronok gak...disamping bersembang online leh tambah pengetahuan...

CT NORAMIZA said...

yati - thanks utk awak gak sbb sudi sgt berkawan ngan saya, bg saya hadiah tu sgt bermakna, sbb saya bukan blogger tegar :)

miela - kmiela, mmg best dan bertuah, saya pun x sangka sampai camtu sekali, tp mmg dpt mcm2 pengetahuanlah bila berblog ni, kawan pun ramai hehehe...