Friday, August 21, 2009

penyimpan mohor besar

pg tadi on the way ke ofis, mr shaifull tanya aku pasal pengumuman posa, aku rasa aku x nampak pun pengumuman tu semalam, padahal nyata2 kami tgk buletin utama. isssh camno ni, rasanya dah tgk anak bulan kan semalam, dia siap cakap kt aku.

ha lah, aku plak menambah, patutnya semalam dah announce la kan, sekali kita p ofis, org dah start puasa, kita plak p breakfast :)

dgn daya ingatan yg kurang sbb byk minum air semut, petang ni baru aku ingat pasai pa kami boleh terlepas tgk penyimpan mohor besar tu sama2, sbbnya ada org tukar channel ke ria, tgk mcm2 aznil, ish ni boleh mendatangkan marah ni. aku x penah miss benda tu setiap tahun sejak dr aku lahir lg (menipu dak?).

ee frustnya x dpt tgk pengumuman tarikh berpuasa utk seluruh umat islam tu waaaaaa...

p/s : x pelah abang, x dpt tgk tu pun x pe, asalkan dpt mkn benda yg menyedapkan tekak petang ni, adoi la, lapaq gila, konon nak dietlah, aku mkn nasi lemak ja pg tadi, pastu kuih 4 ketul, pastu tghari aku dah lapaq, la ni tgh keroncong, petang satgi mau aku merangkak nak masuk umah, adoiiiii lapaqqqqqqqqqqq

o lupa plak nak bgtau, aku tgh cuba2 nak turunkan sket berat badan aku yg dh lbh kurang sama ngan mr shaifull ni :( waaaaaaaa sedih, semakin hari semakin kembangggg

10 comments:

bukhairiah said...

poser nie, kurus la...

pusat said...

selamat berpose.....

honeylanz said...

samala... ambik kesempatan sempena bulan pose... nk kurus jugak!

ymn said...

hohoho .. komen pertama di bulan posa .. pasai mohor besar tu bleh cari kat youtube ..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - mintak2 masinlah mulut awak :)

CT NORAMIZA said...

pusat - selamat berpuasa utk awak n mrs gak :)

CT NORAMIZA said...

has - jom sama2 kita "berkurus" heheheh...

CT NORAMIZA said...

ymn - ok tq

Anonymous said...

bulan pose ni org nak beramal n beribadah...bukannya nak kurus ke nak apa....perbetulkan statement n niat anda di bulan ramadhan al mubarak ni...

CT NORAMIZA said...

anon - mana tau boleh kurus sekali, ibadat sekali, kan pakej tu, kurus badan gemuk pahala :p bluekkk