Friday, August 21, 2009

ramadan

alhamdulillah, ni thn ke 7 insya-allah, aku dan mr shaifull akan sambut ramadan sama2. semoga sihat dan dpt menjalankan ibadah puasa dgn sepenuhnya (tipu2, mesti ada yg x cukup nnt, aduiii letih nak ganti) :)

dan ramadan ni gak, ramadan yg ke 2 bersama rifqy :) heheheh...

ayat formal - di kesempatan ini, saya dan keluarga ingin memohon maaf andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita di alam blog ni, dan semoga kita sama2 dpt menjalankan ibadah dgn sempurna, insya-allah.




SELAMAT BERPUASA KAWAN2

9 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

salam ramadhan buat CT & family ;-)

CT NORAMIZA said...

diana - terima kasih, salam ramadan utk awak sekeluarga gak :)

eimma said...

selamat berpuasa esok!!!

semoga bulan ramadhan memberi keberkatan buat kita semua..hehehe :)

honeylanz said...

selamat berpuasa jugak. jelesnye.. has pun dah 7 thn berpuasa sama-sama, tp the 1st year aja stay together... dah 6 thn bbuka sama2 weekend je :(

bukhairiah said...

salam ramadan CT...selamat hari ghayer..huhuhuh

CT NORAMIZA said...

eimma - selamat berpuasa utk awak dan keluarga, semoga kita sama2 mendapat berkat insya-allah :)

CT NORAMIZA said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

has - x pe, tu semua tuntutan kerja kan, nnt raya sama2 ok? :) take care

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - aik awalnya budak ni sambut raya :) selamat berpuasa utk bukhairiah sekeluarga gak, esok masak apa utk berbuka?