Tuesday, August 4, 2009

teman setia lepas penat bekerja...

semua org mesti ada teman setiakan, x kisahlah apa benda pun, kiranya benda tu setia menemani kita lepas dah penat lelah bekerja siang hari, so mesti malam nak rehat kow2 punya kan.

ni lah teman setia aku, penghibur hati yg x payah nak dipilih2 channel nya :) ...




ni plak teman setia waktu nak tdoq dan sebagainya...barulah boleh lelapkan mata ngan aman...



kalau rasa dah boring2 lepas buat keja umah, layan benda ni plak, teman setia gak ni, walaupun jadi penghakis duit aku tiap bulan.



aku suka baca benda ni semua, walaupun aku x aplikasikan semua fesyen dan make-up kat situ, at least ada gak a few articles dlm tu yg berguna kan, lg 1 aku suka sbb magazines ni semua very colourful, boleh camtu???

err apa teman setia hangpa plak???

6 comments:

bukhairiah said...

mesin basuh n sabun cuci pinggan...heheheh

honeylanz said...

1st. offcoss hb n kids gak tp hb ada weekend aja :(
..n magazines jugak... dan juga lappy...

ymn said...

kita ..

tenet jer teman setia .. huhuh

Nurhayati said...

wah sweetnye mr.shaifull dan rifqy lentok2 amik gambar..

zailamohamad said...

of coslah hubby & anak2..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - uish, tiap2 hari basuh baju ke yang? hehehe :)

has - bestnya ada laptop sendiri kan? kalau saya ada laptop sendiri haruslah dok ngadap benda tu je x buat menda lain :)

ymn - 24/7 ngan tenet ye? wowww

yati - lentok jgn x lentok :)

zaila - hehehe...happy je kan kalau diaorang ada!