Tuesday, October 13, 2009

LUPA & PELUPA

tolongggggggggg aku ada penyakit baru, pelupa. baru ke, bukan selalu ke aku lupa, kadang2 aku buat2 lupa. waaaaa aku x blh nak recall, tghari tadi, aku dpt 4 msd calls, tp aku x ingat yg lg 1 no tu sapa yg msd call aku. sbbnya bila tgk je aku terus delete.

pastu la ni baru aku cuba ingat2 balik, sapa yg call aku lg tadi, pasal apa aku terus delete, sedangkan aku x ingat sapa yg call, gila betoilah...

14 comments:

Zura Hasan said...

kak..byk mkn semut kot...hikhikhik

yongazlina said...

rifqy dh amik kot ingatan hang tu...hehehe...kalu nk tgk gmbq anak aku tgk kat yongazlina.blogspot..aku br letak sikit je.. tak dan nak letak..sok sok aku letak lg yer....
camna aku nk contact hang nt ya...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kita plk jenis x igt nombo2 nieh .. mmg failed ler lps bersalin tue ..

Mama_Aqish said...

sama la penyakit kiter ni...kalo boss cakap ape2 kiter mesti nak catit kalo tak nanti kite mesti lupe punyer....dah makin tua makin pelupa plak ek...kengkadang tu janji nak tepon pagi tak tepon2 dah malam nak tido baru teringat nak tepon...agaknyer keje terlampau banyak sangat sampai jadi pelupa...leh ke guna reason tu????kih....kih.....kih.....

Nurhayati said...

mesti no tu tak penting..sbb terus deletekan.. takpela ct, kalau orang tu urgent dia call la balik hihi

CT NORAMIZA said...

zura - heheheh... x lama lg boleh tukaq profesion jd tenggiling pulak lah :)

CT NORAMIZA said...

ina - nnt aku email hang no, satttt ja lg :)

CT NORAMIZA said...

diana - bab no, saya mmg boleh ingat, sebut je, plat keta ke, ic org ke, no hp ke, tp jgn bab kira2, lembab mengalahkan nenek kepada kura2 :)

CT NORAMIZA said...

mama aqish - ish cam boleh je pinjam reason tu kan? :)

CT NORAMIZA said...

yati - :) yati tau x, pagi ni baru saya ingat sapa yg call, budak dept sebelah, sbb nak ajak gi jamuan sesama2 semalam, boleh gitu? :)

AkuPunyaCerita said...

aku pun jadi gitu gak ct, mudah sgt lupa. pastu dok mlm satgi ataupun esok baru la teringat balik. tanda2 penuaan ke tu? ishh...susah nih...

CT NORAMIZA said...

along - hehehe...x pa along, krim anti penuaan kan byk, agak2 boleh ubat x penyakit ni? :)

honeylanz said...

action yg pantas. delete. dah la x leh cr kt recycle bin kan ;)

CT NORAMIZA said...

has - heheheh...kalau ada recycle bin ok gak kan, kena suggest kat company hp lah camni, lawakkksss :)