Wednesday, December 9, 2009

aloi aloi heheheh...

rifqy x blh nak sebut ngan fasih lg berbaloi2, so dia just ambik yg belakang ja, aloi2, kira oklah tu dr x leh sebut apa2 langsungkan? :)

bukan nak cerita pasal celcom blue tu, tp nak cerita pasal jusco voucher, kami decide x nak redeem barang, just ambik voucher jusco, so blh tambah duit barang dapuq, brg yg dpt pun aloi aloi lah kan.

mula2 aku nak redeem half2, voucher jusco sket, padini voucher sket, tp kalau nak padini voucher tu kena tunggu 3 bln, cehhh baik x payah, buatnya umuq pendek, harus x merasa aku nak shopping ngan voucher tu :)



nilah hasil 'titik peluh' kami, yg kami belanjakan kat jusco selama ni, tp aku x redeem semua, simpan utk hari tua sket :)

18 comments:

norhaizan said...

banyaknya voucher..byk la brg free nanti..memang aloi aloi arr ne..hihi

Wanniey said...

wah.. besh nyer... jom gi tmn org shopping kat sogo... nk gak vocher sogo... jusco da x active lg... hihi x pon k.miza bg la sikit voucher tu kat org... barang sehelai dua.. hehe..

yong said...

wah banyaknya voucer hang...berbaloi baloi...

honeylanz said...

ini sudah untung nih...leh shopping moping lagi..

erlyda said...

ammboiii banyak nyer..bak sini sehelai dua ;p

CiK By said...

wah..best-best =D

zailamohamad said...

bak r sket;p

CT NORAMIZA said...

aizan - hehehe aloi aloi la dik :)

CT NORAMIZA said...

wanniey - dah selamat dah pun voucher tu semua :)

CT NORAMIZA said...

yong - hasil beli brg umah setiap bulan kat jusco :)

CT NORAMIZA said...

has - dah abis duit kat situ, dpt duit lg :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - sorry dik, next time akak buat contest, blh bg sehelai dua kan :)

CT NORAMIZA said...

cik by - mmg best

CT NORAMIZA said...

zaila - dah sadakallah la dik :)

Willie a.k.a Reptoz said...

Byknyer voucher....Nak skit?

CT NORAMIZA said...

willie - heheheh dah habislah bro! :)

Nurhayati said...

woweee byknyer.. blink2 dah bijik mataku hehe.. cepat2 reveal barang rembatan hasil dari voucher tu ;)

CT NORAMIZA said...

yati - stok makanan & brg2 umah la yati, 'lebih' dr biasa :)