Monday, December 7, 2009

fondant kek - ida bakery

sblm cerita panjang pasal wedding cousin aku tu, aku tepek gambaq kek yg aku tempah dr ida bakery. kalau sesapa nak tempah lepas ni bolehlah klik kat link tu ok.





mmg penat x terkiralah, kiranya melepek lah semua mcm kain buruk kat dapuq, sbbnya keluaq ja ofis 4.30 ptg ari jumaat, dgn jamnya, tunggu mr shaifull, pastu x lama pastu, ayah aku plak sampai, terus bertolak ke johor. kalau x jam, dah lama sampai aku rasa, ni sbb jam, terpaksa lah tadah pungkoq kat kusyen keta tu 3 jam lebih, terima kasih jam.

org check in hotel kul 2.00, kami lak check in kul 11 mlm. esoknya tu, 6.30 bgn semayang subuh, terus siap2 mandi, sbb kul 8 dah nak ke masjid utk akad nikah, lebih kurang cam aku p ofislah :( huhuhuuuu...

tp mmg happy sgtlah, sbb dpt jumpa semua cousins, yg dr kangar, melaka, johor, mmg enjoy gila walaupun sat ja jumpa, tp at least taulah kewujudan antara satu sama lain.

10 comments:

norhaizan said...

uihh..canteknya kek..rushing2 tak pe kak, at last terubat ngan jumpa sedara mara kan..musim ni memng banyak kenduri kawen

honeylanz said...

mmg penat kan travel mcm ni..tp enjoy..

CT NORAMIZA said...

aizan - mmg puas hatilah dpt jumpa cousins, dan puas hati gak sbb semua 'murah hati' nak antar rombongan pengantin, walau jauh dr perlis sampai ke johor :)

CT NORAMIZA said...

has - penat gila, x terkatalah, tp mmg happy & enjoy

rohanpd said...

salam...maaf ye miza...en din baru nk belajar buat blog so..tgk2 blog member..anyway kek tu mmg meliurkan.

zailamohamad said...

cantiknya kek tu kak..memang letih kalo travel ni tapi xpelah dapat jumpa anak beranak, kiranya letih pun berbaloi kan?

yong said...

cantik la keknya....

CT NORAMIZA said...

rohanpd - sila2, buat mcm umah sendiri :)

CT NORAMIZA said...

zaila - mmg pun, aloi aloi :)

CT NORAMIZA said...

yong - kalau nak, boleh tempah kat kak ida :)