Wednesday, December 16, 2009

dah confirm!

yeehoooo stress, sedih, tension, sila dok di bawah, aku nak terbang di ketinggian 30,000 kaki.



gambaq last year!

td mr shaifull call aku bgtau tiket dah confirm, oklah tu, walaupun mula2 ada prob, tp dah settle kot. asyik org lain ja p bercuti, aku pun nak gak 'bercuti' dr semua kecelaruan dlm kepala ni. kuching, wait 4 us!

ok, kak, umai 1!!! slurrrpppp!!!!

6 comments:

yasmine said...

ct..tq bg add blog ayu...selamat percuti no

CT NORAMIZA said...

min - ok, p la jenguk selalu ok

honeylanz said...

mee kolok satu..

CT NORAMIZA said...

has - hehehe ni mesti kes mengidam gak ni, sedapnya :)

err has, bukan mee kolok 1, salah la, mee kolok sigek :)

yasmine said...

ct aku penah makan laksa sarawak kawan aku buat..dia kata jual paste ada di sarawak..apa kata hang balik jual sini..aku pembeli hang..hehehe

CT NORAMIZA said...

yasmine - heheheh kami sentiasa ada stok kat umah :) hehehe