Tuesday, December 15, 2009

aku kepanasan

panas gila kat sini, mengalahkan berjemuq kat jln tar waktu shopping di bulan puasa, mmg gila sengsara. semua sibuk on kan kipas masing2, terima kasih utk depa sbb x provide kipas utk aku di waktu2 kritikal mcm ni.

tp nasib ada tempias2 iman tu, blhlah rasa sejuk sket (psiko). hishh jgn marah kalau aku x rajin nak buat keja hari ni, aku malas nak berjalan, sbb panas gila, sapa lah x bayaq bil ni, sampaikan x rasa secubit aircond pun kat tempat aku niiiii.

apalah dosa aku tah, ooiiiiii baiki aircond cepattttttttttt, aku panassssss.

abang, bawak aircond kat umah p ofis blh x? panaslah

18 comments:

honeylanz said...

mmg berdesup panas...huhuhu...

Wanniey said...

haha... bukan kak miza ker yg lupa nk bayar duit installment air cond??? Diorg da bukak aircond kat bilik k. miza r.. org lupa nk bg tau... ahaks..

bukhairiah said...

org2 y beriman akan sentiasa sejuk wpon keadaan panas..huhuhuhu

CT NORAMIZA said...

has - panas x menahan dah ni, tension gila :(

CT NORAMIZA said...

wanniey - ceh, bil kat umah pun sendiri bayar, kat ofis pun kena bayar, akak bakar ofis ni nak???

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - betul tu, ana setuju (dan2 tukaq)

mynameLINDA said...

sabaq2

zailamohamad said...

ingatkan gambar panas akak tadi..hihihihi

Willie a.k.a Reptoz said...

Haha...kesiannyer...

CT NORAMIZA said...

mynameLINDA - fuyoo panjangnya nickname :) dah sabaq ni, aircond dah ok pun heheh..

CT NORAMIZA said...

zaila - amboi budak ni kemain lg dia no

CT NORAMIZA said...

willie - aikk ambik kesempatan balas dendam nampak (kes x de jusco kat kch) heheheh...

yong said...

patutla aku tgk opis hang berasap2 tu...rupanya kuar dr bilik hang..wakakak..(lariiiii)

kt opis aku ni pulak sejuk giler...cam nk beku abis dh ni... rs mcm dok dlm peti ais pun ada...hehehe...

CT NORAMIZA said...

yong - ish ish ish batu api betoilah. bilik aku panas ni, allah nak uji, sesungguhnya allah menguji hamba dia yg beriman :) kihkhkih...

yong said...

AMINNNN.....

CT NORAMIZA said...

yong - jahatnyaaaaaaaa :)

atty's said...

kty kat opis ni pasang semua aircond..

CT NORAMIZA said...

atty - kak, ni masalahnya centralized, x blh nak on sendiri, kecuali bilik bos yg ada split aircond :( huhuhuuuu