Wednesday, December 16, 2009

"flymas.mobi - as Easy as 1,2,3!"

(This Is A Sticky Post, Scroll Down For New Entry!!)




ingin bercuti bersama keluarga? nak cara yg lebih mudah, hanya di hujung jari anda, sambil duduk2 minum kopi bersama keluarga, pun boleh booking ticket. kata hp semua dah canggih kan, mestilah boleh access internet, x gitu? :)

so apa tunggu lg, terus ke flymas.mobi.

bukan setakat nak booking ticket ye kawan2, semua boleh dibuat kat sini. antara kemudahan hujung jari yg disediakan :

* book flight

* view itinerary

* view special offers

* boarding pass

* seat selection

* check in

ada lg lah benda2 yg mmg memudahkan kita x perlu nak susahkan diri bercakap di telefon utk call travel agent, x perlu nak q panjang2 utk check in, kata nak feeling diva kan hehehehe...

u all akan sentiasa diupdate dgn offer yg best2, ye lah, hp kan selalu kat tgn je, x penah nak berenggang, kat dlm toilet pun boleh lg nak check, mmg betul2 'as easy as 1,2,3!' lah. kalau kat laptop, x kan nak heret sekali kalau nak masuk toilet, busukkkk...belengas keyboard nnt, kan?

kalau dah rasa2 diri tu pelupa, blh gak nak view itinerary, jgn nnt org dah terbang pukul 2, kita plak baru nak mandi, x ke menyusahkan diri, org dah bg kemudahan tu, apa lg, gunalah.

kawan2, "Fly with MAS, fly the easy way, flymas.mobi.

7 comments:

juedaniel said...

sejak bila Tg Azmil Zahrudin lantik hang jadi spokeperson mas ni?

maslinamansor said...

fly...fly...

CT NORAMIZA said...

juedaniel - sejak hang guna air asia :) heheheh...

CT NORAMIZA said...

mas - hehehe jom fly

Hazwan Hakim said...

nice entry...I hope u will win the tickets!..heehh


comment my post also.. :roll:


http://www.keemzone.com/?p=314

kameraX said...

ure invited!new contest at http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html

CT NORAMIZA said...

kameraX - sorry, baru tgk komen ni, kejap lg i pegi :)