Thursday, December 17, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest





buat julung2 kalinya aku teringin nak join contest yg dianjurkan oleh cik ezzan. sbb aku nak join, x payah karang apa2, just letak gambaq, n elaborate sket2, aku soka :)

so ezzan, ni gambaq saya, bukan cilok punya! x caya tanya followers saya.. hehehehe...

16 comments:

CiK By said...

wah kak stylo!! :D

CT NORAMIZA said...

cik by - apa yg stylonya dik oi? :)

Willie a.k.a Reptoz said...

Hahah..bestnyer. too bad, i am not in the mood to join any contest. Muahaha

CT NORAMIZA said...

willie - bro, coz u r in the xmas mood! :)

zailamohamad said...

good luck cowgurl!!

honeylanz said...

gud luck !

norhaizan said...

kak miza comel bersama topinya..macam kat taman bunga je ni kak..nway, gud luck!!

CT NORAMIZA said...

zaila - ha??? cowgurl??? hehehehe...

CT NORAMIZA said...

has - thanks dear! :)

CT NORAMIZA said...

aizan - bukan kat tmn bunga lah dik, kat zoo ni :) heheheheh...

nanadanny said...

weh...mai terjah blog bru aku
http://dcniaku.blogspot.com
satgi ada plak paanngg sedas sebelah pipi plak...
hahaha

Zura Hasan said...

kak...yandre..yandre..ya ribba..y aribba...kodokut..kodokut..kodokut......

ha...contest teka apa dia bunyi tu....hahahahahah....

pepepun..gud lak in da contest...mmg stylo!!

CT NORAMIZA said...

nanadanny - amboi amboi amboi, ada hati nak pang pipi aku, pangggg julia balik, oit julia, tupperware hang ada kat umah aku la, tinggal masa 'gathering' ari tu :)

CT NORAMIZA said...

zura - eleh, tu bunyi kuda lah :) hehehe...bak mai hadiah

saja ja gatai, tu namanya x dak keja, tu yg join contest tu, sbb x byk cekadak penganjur dia, kalau byk sgt cekadak, malaih nak join gak :)

nanadanny said...

bukan aku nak paang hg laa...
mai blog aku tau la apa yg aku maksudkan...
ganas kawan2 aku ni...main paanng sesaja...hahaha

weh bukan jenama tupperware pn, xpe lah kira halal je la dok kt umah hg tu..hehehe

CT NORAMIZA said...

nanadanny - mana boleh, nnt hang nak bawak sambal udang lg dah x blh dah, mai ambik balik, nnt bawak lg sambal udang camtu, sedapppp gilaaaa :)