Wednesday, December 23, 2009

kasut apa aku nak pakai ni???

durrhhh dah pusing siti situ sana sini, tp x jugakkk aku jumpa kasut yg aku berkenan, dpt design yg cantek, color pulak serupa sakai bila aku pakai. hishhh

aku nak cari kasut yg selesa, nak berjalan2, means aku bawak 1 ja kasut nnt, x payah nak bawak tu lg ni lg, kalau naik kereta senang, aku angkut ja rak kasut ngan almari sekali hehehee...

yg mcm ni ok gak, selesa mcm aku pakai la ni, blh main hambat2 rifqy dr belakang, x pun kalau mr shaifull jalan laju sgt, aku blh baling kat dia :) wargahakhaka



yg mcm ni aku suka gila, tp cari kat vincci tarak, kat charles & keith dah ada, tp gatai nak cari tempat lain lg, sekali balik ngan kasut cabuk aku ja, tensionnyaaaaa..



gambar dr en google & blog kawan baru :)

esok dah khamis, baru cadang nak bawak rifqy dtg ofis pastu terus p potong rambut dia, sekali bos plak kata nak dtg ofis gak, sbb ada keja sket nak mintak aku buat, ish, camna ni, rambut rifqy dh gulung2 sana sini, sian dia..

16 comments:

Zura Hasan said...

slipa jepang...;p

Anonymous said...

YANG TU BETA SETUJU SGT WAHAI MEMANDA MENTERI ZURA HASAN

CT NORAMIZA said...

zura - x nak geng ngan zura lah :p bluekkkk :)

CT NORAMIZA said...

anon - takat selipar jepun, kan dah ada 10 (gila exaggerate) kat umah, nak cari gak esok, x kira

honeylanz said...

selipar ipanema..has suka..

yong said...

beli beli..jgn tak beli...anon hang bayaq kan...bila lg nk manja2 kn...

maslinamansor said...

selipar pn xper... tp carik yg mahal2...

Nurhayati said...

wah tantek wedges tu.. alangkah bahagianye kakiku pakai kasut cantik dan tinggi2 camni.. yatikan tak pakai kasut bertumit2 ni..pakai flat je huhuh.. dah la pendek hahaha

AiNeRzA said...

kasut lagi...ini sah-sah la almari tu penuh dengan kasut...hahahhaha...boleh buat muzium kasut nih...

zailamohamad said...

beli wedgeslah, walaupo tinggi tapi tapak rata so xsakit hati..eh silap sakit kaki!!

CT NORAMIZA said...

has - next time nak beli yg mudah berjalan, berlari dan lompat sekaligus, baru best kan :)

CT NORAMIZA said...

yong - hehehe kalau selalu2 takut kena kencing berdarah :)

CT NORAMIZA said...

mas - amboi, kalau yg murah x blh ka?

CT NORAMIZA said...

yati - trylah pakai yg tinggi yati, barulah nampak sket ketinggian tu (ckp utk diri sendiri gak) :)

CT NORAMIZA said...

ainerza - mana ada, beli setahun sepasang ja, mana ada byk pun huhuhuu...

CT NORAMIZA said...

zaila - wedges gak best kan, cheezy wedges pun best gak :)