Monday, January 11, 2010

hai kawan2 :)

aku baru masuk office, nasib baik x lupa password blog ni.

1 minggu cuti, 1 minggu mc, nnt aku update lg, nak clearkan keja office dulu. mcm2 benda nak buat, bfast pun x lg ni, err ada sapa2 nak buat free delivery kfc punya bfast utk aku x? anyone???

ha?? abang nak antar kfc kat i? :) hehehehe...mesti dia punya ayat mcm ni, abg pun makan kat mamak, eleh aku dah tau ayat2 yg akan keluaq, menyampahhh..

oklah nak buat keja dulu.

20 comments:

maslinamansor said...

long time no news....

yong said...

perghhhh....2 minggu beb....nasib semua tak berkarat...heheheh

@Z said...

waa bestnya cuti lama2...

honeylanz said...

hehehe..mujur igt password blog ;)

yanz said...

ish ish, ni camna baru dpt naik gred, cuti lama2 nihh...hhahahaha..

CT NORAMIZA said...

mas - cuti & mc

CT NORAMIZA said...

yong - tu lah pasal

CT NORAMIZA said...

az - kalau sihat mmg best, ni x sihat, mana best az oi :)

CT NORAMIZA said...

has - ingat lg insya-allah :)

CT NORAMIZA said...

yarn - aku x sihat, mc seminggu, nak tunggu MRI plak feb ni

zailamohamad said...

yeaaay, boleh dengar kak CT mengomel dah;-) miss u babe

AkuPunyaCerita said...

pasai pa wei smp mri tu? cerita la, kl tak buleh, sms lah ya...

Zura Hasan said...

kak..uishhh..ingtkan takmo balik semenanjung dah...;)

erk...awat nie..tak sihat tang mana nie?stori morri la kak...

CT NORAMIZA said...

zaila - hehehe...tgk pada kapisiti tenaga, baru blh mengomel :)

CT NORAMIZA said...

along - nnt aku sms na

CT NORAMIZA said...

zura - nnt akak larat, akak cerita semua sekali k

yong said...

mesti byk citer ni...tak sabor nk baca...

CT NORAMIZA said...

yong - tunggulah hang kat situ dulu, nnt baru aku story :)

Anonymous said...

boleh buat contest teka sakit apa ni......apa macam ok tak idea tu?

CT NORAMIZA said...

anon - hehehe ok gak, tp apa hadiahnya bang?