Monday, January 11, 2010

cheeky monkey, great eastern mall

fuhhh lega!!!

sehari sblm x-mas, bawak rifqy p potong rambut, mcm dah jadi acara tahunan plak, asal nak x-mas ja mesti potong rambut. kalau yg sblm ni, asal balik dr potong rambut dia ja, mesti aku ngan mr shaifull hilang upaya, nasib baik bukan hilang upaya kekal, hilang upaya buat sementara, dlm 2 3 jam sblm semangat tu nak masuk balik dlm badan.

lepas 2 3 jam kena terapi makan, barulah pulih balik semangat kami 2 org, mana x nya, potong rambut mcm org nak kenduri 10 ekoq lembu, punyalah seksa mental & fizikal. kalau boleh nak ja aku suruh aunty tu potong sampai botak, sbb dia punya trauma tu mmg x blh blah.

tp kali ni alhamdulillah, mmg ok, cuma separuh jalan lepas tu, dia suruh mr shaifull dokong, oklah tu drpd dulu, rasa mcm nak kena paru2 berair layan dia potong rambut.



sblm p potong, mcm ni lah keadaan rambut rifqy, jgn kata org lain, dia sendiri pun x sanggup nak tgk, sampai tutup mata. hehehehe...tp bg aku, rambut kembang ka kempis ka, tu lah busuk masam aku sorang, mana ada yg lain :)





senang relax camtu ja org tu potong rambut rifqy, apa tah nama cina tu, lupa plak aku, tiap kali p tanya, tiap kali p tanya, tp tiap kali tu jugaklah aku lupa, sapa lah dok bg aku makan semut ni, sampai pelupa mcm tu sgt, tp yg peliknya, bab duit aku ingat plak :) wargahkahkaha



barulah senonoh sket rupa anak aku.

thanks to cpm yg suggestkan tempat ni, actually aku tgk anak dia potong rambut kat situ, mcm comfortable ja, tu yg try kat situ, pastu mcm puas hati ja plak, teruslah jd pelanggan tetap :) thanks cpm. utk sapa2 yg nak try, bolehlah p, kat great eastern mall, jln ampang, cari kat dlm tu, mesti jumpa.

hopefully, lepas ni, x payah nak dokong2 lg kan rifqy, blh terus duduk atas keta mainan tu, sambil aunty tu potongkan rambut rifqy, insya-allah. :)

23 comments:

yong said...

lega pasai apa tu...pasai dh abis keje ker...pasai dh potong rambut rifqy...heheheh

danial abahnya yg potongkan...hang nak tau tak kalu potong rambut dia tmptnya dlm bilik air...hehehe...biar dia leka main ayaq...hhehe..pastu abis semua basah...x siap satu hari tau...esok sambung lg... warkakakah

bukhairiah said...

wah...enchem la rifqy...

inabu said...

haaa dah comey pun eqy, lama x jmp eqy...

zailamohamad said...

comel je Rifqy bila potong rambut

CT NORAMIZA said...

yong - tu dia, sampai ke bilik ayaq, mesti penuh rambut ja :)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - kalau rambut panjang x enchem ke aunty? :)

CT NORAMIZA said...

inabu - hehehe...dikna, klin punya tax ngan mps dah bayaq ke blm?

CT NORAMIZA said...

zaila - hehehe...kalau x potong x come ke :)

Anonymous said...

PEMBETULAN KEPADA SEMUA PEMBACA....TEMPAT TU DAH TUKAR NAMA DAAA...ITSY BITSY....TUAN PUNYA BLOG TOLONG UPDATE SIKIT MEMORI TU.....MCM TULAH KALAU MEMORI TU TAKAT 1 GB....JGN MARAH NANTI KENA JUAL

bukhairiah said...

pjg pon enchem gak..wt rebonding skali

norhaizan said...

comey la anak kak CT, besaq nnti hensem ni..

CT NORAMIZA said...

anon - aikkk sudah tukar ka??? eh x perasan pun :) wargahakhakah

CT NORAMIZA said...

kurang asam punya anon kata memori aku takat 1GB

CT NORAMIZA said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

mrs bubu - ha??? nak buat rebonding, no no no no, nnt jadi ustaz rebonding plak :)

CT NORAMIZA said...

aizan - hehehehe..

honeylanz said...

huhu..has blh sakit jantung time potong rambut ery! dia punya raungan mcm setaman blh dgr!!! misi akan dilaksakan ahad ni...hrpnye kali ni slow skit volume dia...

CT NORAMIZA said...

has - tu lah, mmg blh kena serangan jantung tau x, tp kali ni, mmg better sgt2 :) harap2 ery pun ok

maslinamansor said...

alahai... muncung nyer bibir...

CT NORAMIZA said...

mas - hehehe bibir sapa tu? :)

inabu said...

la rasanya x bayaq lg, adoiiii terlupa...insyaAllah sabtu ni dikna pi sana amik bil tu...due bila?camtu tax utk umah dikna pun dikna tak bayaq lg la jawabnya...

CT NORAMIZA said...

inabu - dikna, abg shaifull dah potong rumput umah sebelah tu (sambil muncungkan mulut), cuma x kemas ja lg :)

Anonymous said...

salam.

nama aunty yg potong rambut ur son tu.. is Aunty Lisa :)