Sunday, March 14, 2010

alice in wonderland

hehehehe dah kata cuti ari isnin lepas kan, so apa salahnya sekali sekala feeling muda kan?

layan 3D movie ni kat berjaya times square. oklah, sbb weekdays, so makhluk pun x ramai, dlm pada x ramai tu, penuh gak aku rasa. gasaklah.



seperti biasa pegang watak yg ala pelik2 kan, sapa lg kalau bukan dia ni. tp aku suka bila dia pegang watak pelik2 camni, terasa "kewillywonkaannya" :) hahahahah



ni plak masa mula2 alice ni nak masuk ke wonderland, dgn2 aku sekali rasa berdebik berdebuk jatuh dlm lubang tu, maklumlah 3D kan :) overall cita ni biasa2 saja, x dak apa pun yg luarbiasa, ada yg kata avatar punya 3D lg best, tp dah aku x dan nak tgk avatar kan, yg ni pun bolehlah. :)

utk yg ada anak2 tu, apa tunggu lg, bawaklah anak2 p tgk, tp jgn sampai melompat atas kepala org lain lak nak tangkap butterfly dahlah hehehe...

20 comments:

Wanniey said...

Comel giler The Mad Hatter...

zailamohamad said...

macam best je!!
akak sila amik award di blog saya ya;)

yong said...

heheheh...rifqy ikut sekali ka...

yong said...

heheheh...rifqy ikut sekali ka...

yong said...

heheheh...rifqy ikut sekali ka...

maslinamansor said...

Xboleh jadi nie... kena p tengok gak...

N A N I E said...

Salam kenal..citer neh lagik best kalau tgk 3D kan? ai pernah gi Times Square nyer 3D..memang tak leh lawan cinema lain..screen besar and selesa :)

Bab rama2 tuh memang betul hehe rasa dekat sangat.. :)

Nurhayati said...

ingat nak tgk bawak zara.. tapi dia taknak takut tgk muka Johny Depp..

ct pegi MV kat sana dorang wat promotion giler2..pastu kat hall wat alice in wonderland deco..cantik2x..suka sangat.

Willie a.k.a Reptoz said...

Hi CTNoramiza :

kadang-kadang aku click link kawu mesti sik dapat. Mok try dua tiga kali baru dapat. Hairan juga aku.

Anyway, Pasal cerita Alice in Wonderland ya nang klasik. Favourite aku zaman aku kecik dolok. Sik sangka sidak ada buat lagi cerita ya. aku mesti tengok kelak. Tapi dlm bentuk VCD ler. Heheheh

kmiera said...

ct.. 1/3 hari tu kmiera amik cuti rehat g tgk avatar 3D kat mid veli dgn abg rizal.. ingatkan dah habis rupanya ada lagi..

CT NORAMIZA said...

wani - mad hatter aa, best kan?

CT NORAMIZA said...

zaila - ok, thanks!

CT NORAMIZA said...

yong - errr x :)

CT NORAMIZA said...

mas - p jgn x p

CT NORAMIZA said...

nanie - hai, mmg pun, rasa real je tambah2 bila bab jatuh tu :)

CT NORAMIZA said...

yati - o ye ke, nntlah, minggu ni blm ada masa lg, family ada kat umah :) ada plan lain

CT NORAMIZA said...

willie - ney best mun layan vcd jak, mun ada masa, layan jak di spring ya, best gik :)

kenak o blog kamek jadik cam ya, sik kamek tauk kenak ya pandei cam ya :)

CT NORAMIZA said...

kmira - lor, awat x bgtau, kami ingatkan dah x dak, mmg frust gila sbb x dan layan avatar tu, kalau tau ada lg, mmg kami p :( huhuhuuu

kmiera said...

sblm p tu kami check online dulu... hehehe

CT NORAMIZA said...

kmira - x nak kawan ngan kmira ;p bluekkkk