Tuesday, April 6, 2010

duhhh

separuh jiwaku pergi
memang indah semua
tapi berakhir luka

kau main hati
dengan sadarmu
kau tinggal aku

reff:
benar ku mencintaimu
tapi tak begini
kau khianati hati ini
kau curangi aku
[2x]

kau bilang tak pernah bahagia
selama dengan aku
itu ucap bibirmu

kau dustakan semua
yang kita bina
kau hancurkan semua

repeat reff [2x]

benar ku mencintaimu


serius, aku x dak mood!

p/s : lirik lagu x dak kaitan ngan aku, tp terasa nak letak lirik lagu tu, sbb dgn condition aku la ni, mmg separuh jiwaku pergi...

14 comments:

honeylanz said...

jgn la x de mood..jom ceria sesama

bukhairiah said...

lame cik ct xhupdate blog...
ttunggu2 ai..

Nurhayati said...

walaupun separuh jiwamu pergi.. tak kira sila update blog.. hehe

maslinamansor said...

kenapa kmiza...?
Happie belated besday... :)

Jangan sedih yer...

@Z said...

awat ni....?

Bai said...

kenapa kak?

yong said...

mana la pi jiwa hang separuh tu.... nt aku buat kek bg kat ang no..

mrs shaifull said...

has - dah try sehabis baik, tp kadang2 terganggu gak emosi bila x sihat ni..

mrs shaifull said...

mrs bubu - mc seminggu, baring kat umah :(

mrs shaifull said...

yati - kejamnya huhuhuuuu :)

mrs shaifull said...

mas - thanks, nak celebrate birthday pun x dak mood, nasib baik ada "org" bawak ke Manhattan, barulah ada feeling2 birthday :(

mrs shaifull said...

az - mood balik kg la az, sbb x berapa sihat kot..

mrs shaifull said...

bai - kurang kesihatan la dik..huhuhuuuu

mrs shaifull said...

ina - hehehe..tah, dia p x nak balik2, susahkan?