Monday, May 17, 2010

give me a break pls!!!

dr pg tadi sampai ke la ni aku masih berusaha dan terus berusaha dan usaha lg nak abiskan satu mug CNI cafe, sebiji karipap dah selamat dan tinggal samosa suku lg nak abis, tp x blh nak abis dr tadi lg, sbb bila aku gigit sket, x dan nak kunyah pun, phone bunyi. ok fine.

letak tepi pp (mcm rifqy buat), sambil cakap phone dgn harapan org tu x perasan aku tgh simpan sesuatu kat pp aku.

ltk phone, tolak ngan ayaq cni, lepas.

baru gigit sket lg sat2, bos panggei nak map hotel kat pd, terus telan camtu ja, mcm mana la aku nak ikut sunnah nabi kalau camni, dan kunyah sekali ja dah telan, mau x bersimpul usus aku, gila lorr!!!

yg lain plak, sat suruh booking bilik meeting, 16 minit pastu cancel plak, tgk la dlm 23 minit lg, depa nnt call aku suruh booking minum plak, aku rasa sampai ke petang la samosa ni baru habih kot.

fuhh baru lepas jawab phone, nak ambik barang kat stor, punnnnn tanya aku gak, padahal x kena mengena ngan aku pun, sumpahhh aku x jaga stor, tp nak tanya extension, punnnnnn call aku. pa cum tea lady cum tourist guide cum operator, serba serbi kena jwbbbb, pitammm.

14 comments:

yasmine said...

kot bos hang OKU la ni..

maslinamansor said...

Mentang2 la PA...
Bos akak belasah habis-habisan...

mrs shaifull said...

min - hehehe mengarut hang :)

mrs shaifull said...

mas - sian x? :)

Wanniey said...

haha... cm kena perli jer ni... Org ada call kak miza ker hari????? sat nak pk.. :P

mrs shaifull said...

wani - hehehe...

yong said...

betu la kata min...kot bos hang OKU.. hehehe bisukn je org mcm tu

AiNeRzA said...

hiihihi...sama la kita kak...kalo boleh nak letak kat atas meja nih papan 'customer service'...adoooiiiii

mrs shaifull said...

yong - hehehe biasala, nama pun bos kan? :)

mrs shaifull said...

ainerza - mahal x nak tempah papan tu? :)

juedaniel said...

PA kan multitask. buleh jadi superhero :)

mrs shaifull said...

xiana - hehehehe..tu pun org dok pertikai bila dpt elaun pa kan?

honeylanz said...

standy kit kat nnt tau... boss panggil. take a break boss, kita kit kat dulu ;)

mrs shaifull said...

has - suka iklan kit kat yg pompuan berkarok tu :)