Friday, May 21, 2010

mana yg ok?



kalau yg ni, dkt ngan umah pengasuh rifqy.



kalau q-dees ni plak, jauh skettt ja dr rumah pengasuh, tp still dlm kawasan umah dia gak.



yg last ni pun dlm kawasan situ gak, so semuanya mmg senang nak diaccess lah dr situ. tp persoalannya la ni, aku nak mintak pendapat hangpa, yg mana paling elok utk budak2, yg mmg memuaskan hati parents dan jugak budak tu sendiri akan happy bila every time nak p sekolah, so tolong tau.

mana tau yg dah ada experience antaq anak kat salah satu kindergarten tu, blhlah share ngan aku sket2kan. thanks in advance!!!

25 comments:

yasmine said...

siti..pi tgk btoi2 sekolah..aku dah kena..qdees putrajaya macam hampeh..smart reader putrajaya satu ok satu lagik tak..hang pi masuk dalam tpt dia...baru decide..good luck..

honeylanz said...

ac dulu smart reader. tp kn tgk pincipal dia & tempat dia mcm mn

yong said...

betui ckp min...survey betul2 dia atas org tg organise gk la...

yong said...

betui ckp min...survey betul2 dia atas org tg organise gk la...

bukhairiah said...

rs mcm staon xbg komen kt sini...

ermm...nk pilih pon susah ek..aipon still tcarik2 lg...susah2 sgt ai masokkan skolah menengah tros...huhuhua

kadang,stakat nama dh dkenali je,xcukup...kene selidik betol2...kene tanya parent ydh hantr anak kt ctu

Nurhayati said...

alamak ct yati bab2 ni tak tau la.. sorry yer..tapi bagus entry ni yati pun nak tau gak mana best..

~adda~ said...

kak..no komen...hehehe..saja nak mengedik...tak de anak lg.baca post org jew.. :)

maslinamansor said...

ajar sendiri... hehehe

kmiera said...

yasmine, smart reader putrajaya satu tu kat mana?

mrs shaifull said...

min - ok thanks! :)

mrs shaifull said...

has - o kalau camtu, kena antar awal2 lah, so ada masa nak tukaq sekolah lain kan?

mrs shaifull said...

yong - ok, nnt aku survey, kalau x puas hati gak, aku masuk sekali :)

mrs shaifull said...

mrs bubu - mm gud idea gak tu, balik nnt, tunggu kat simpang jalan, nampak je parents yg keluar dr situ, terus serbu :) hehehe...

mrs shaifull said...

yati - bg la 5* utk n3 ni :)

mrs shaifull said...

adda - mmg gedik, bab lain dia x nak komen, bab ni saja je nak komen pfffttt

mrs shaifull said...

mas - kalau ajar sendiri, mau sehari 3 baldi air mata rifqy :)

mrs shaifull said...

min, hang kena tolong jawab soalan kmira tu, aku x masuk campuq :)

kmiera said...

yasmineeeeee!!

mrs shaifull said...

kmira, kuat sket, ct pun x dengaq tang ni, cuba kuat lg, kot2 dia blh dengaq :)

kmiera said...

tu aar tuu, xleh jerit over nanti batai posa, ahaks! Nak tanya yasmine putrajaya satu tu yg kat Presint Diplomatik ka?

mrs shaifull said...

kesian kmira, aku takut satgi dia mengamuk ja, sat na ct p cari dia suh jawab soalan ni, sat nak ambik kunci keta p umah min :)

zailamohamad said...

akak, bagi zaila akak kena g tengok sendiri tempat & principal & environment kat situ..zaila bukan apa, kami ni tak suka sangat kalau principal dia bukan dari orang sebangsa & seagama dengan kita..maklumlah takut sumber makanan yang masuk ke mulut anak-anak kita tu dari mana??
tapi apa-apa pon semua pilihan atas akak;)

yasmine said...

satu presint 14, satu lagik kat presint 8...siti ckp kat k mira aku dah jwb...hehe

mrs shaifull said...

zaila - mm betul gak tu, kalau qdees tu, principal nya indian, mmm risau gak tu, kalau krista, principalnya malay ladies, nnt akak tgk camna, btw, thanks :)

mrs shaifull said...

min - ok :) kmiraaaaaaaa min dah jawabbbbb niiiii