Monday, May 17, 2010

mcm kena tangkap basah!

gila apa nak beli gula sampai nak kena tunjuk ic, surat nikah bagai? nasib baik aku aku x jadi pemastautin kat t'ganu, kalau x jenuhlah, tunggu mak aku mai 5 bulan sekali baru dpt bekalan gula. psiko!

nasib baik aku dah train mr shaifull x guna gula utk bancuh milo, ltk 4 sudu penuh milo, tuang air panas, dahhhh siap! (dia dah x blh minum minuman berkafein)

apa guna minum manis2, kalau bini sendiri dah manis mcm gula kan? :)



errr, tu muka ke talam haaa??? balaaaa

p/s kalau ada org t'ganu mai sini, betoi ka kritikal sgt nak dpt gula kat sana?

17 comments:

Nurhayati said...

ish betul ke.. tak tau la plak sampai camtu skali kan.

Bai said...

ha ye ke kak? sampai mcm tu skali??

atty's said...

lor sampai mcm tu sekali nak gula.
nasib lah kty kat umah ..gula..tak laku .ate ..jrg buat air manis..kuih raya ,,jauh sekali .ekekekeke.

Wanniey said...

dasyat2...

honeylanz said...

yeke? x tau sampai kritikal cam tu sekali kt kg has tu..TRG tanah air ku.... mujur dah duk KL..hahahah...

mrs shaifull said...

yati - sila selak paper utusan hari ni! :)

mrs shaifull said...

bai - ha, bai plak, jgn sesekali berharap dpt beli gula kat sana, sapa yg dah kawen je dpt beli gula, motif???

mrs shaifull said...

kty - samala kita kak, beli bulan ni, 5 bln lg baru abis sekilo :)

mrs shaifull said...

wani - wani pun sama, x kawen x leh beli gula hehehehe...

mrs shaifull said...

has - kalau dia tau has dah stay kat kl, balik kg mesti dia x nak jual kat has nnt! :)

mrs shaifull said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ma ai .. hazab ler kalau gituuuuuuuuuuuuuuuu isk..iskk...isk kena puasa gulaaa

mrs shaifull said...

diana - hehehe..puasa gula x pe d, boleh jaga kesihatan kan?

AiNeRzA said...

ini mesti kes sembunyi gula lagi kan? saja nak cari pasal kata gula x der, simpan dalam stor paksa kerajaan naikkan harga gula pastu diorg bw keluar balik dari stor jual dgn harga baru...perghhhh...untung x ingatttttt....

yong said...

pic mummy sapa la tu kn...mengancam abis...

kt umah aku mmg pakai byk gula.. selalu wt kuih la kek la bubur la ... mcm2 la.. pantang dok umah asyik nk mkn ja...

mrs shaifull said...

ainerza - pulaukan je gula tu, baru diaorang tau kan?

mrs shaifull said...

yong - ruginya aku x jadi neighbour hang hehehe...