Wednesday, July 28, 2010

apa nak jadi ni..

utk semua kawan2 bloggers, sorry sgt2, ofis aku buat gila lg, x blh nak tinggai komen kat blog kawan2, tah apa penyakit tah, nasib baik nak update blog blh lg, kalau x mmg meroyan tanpa bersalin aku kat sini.

insya-allah, kalau x dak aral melintang pukang, lepas ni aku akan bersiaran spt biasa, tp ambik masa sketlah, sampai semua dah ok, masa tu nnt, jgn marah kalau pukui 3 pg pun aku still dok update blog :) hehehe...

sampai ketemu lg...take care...daaa

6 comments:

Wanniey said...

gud2... update2 slalu eh...

maslinamansor said...

janji update...

erlyda said...

wahhh semangattt tu =)

Bai said...

:(. akak!

Anonymous said...

janji miza update blog ini..... rindu blog ini...

dr: kak shuhana

Anonymous said...

wah best ct beli laptop ar tau, aku pun nak on balik berokband aku nanti bolehlah kita bersiaran bersama....hang kenai aku sapa hahahahahah f utk maaf...