Wednesday, December 1, 2010

1st day...

ari ni first day aku kat office, mcm biasa ja, x dak apa perubahan pun, cuma aku ja yg dah berubah. makin comel :) hehehehe

rifqy nangeh pagi tadi, tp nasib baik aku jd 'kuat' sket, kalau x, mau aku yg meraung kat situ, tp nasib baik ke malu an aku besaq lg, so control sopan la dpn orang.

ari isnin ari tu, p layan rapunzel ngn rifqy kat jusco kepong. sian dia, penat, aku pun x tau, dia penat tgk cerita tu ka ataupun dia penat layan aku jalan sana sini. nak bawak stroller, berat plak nak angkat keluaq dr bonet, nak x nak, aku heret ja lah budak kecik tu sana sini.

tp masa nak beli tiket, teruih bawak keta naik sampai rooftop, masuk tgv, beli tiket, turun balik, jln2 dlm jusco, pastu dah dkt 1.40 tu, aku bawak rifqy naik ataih balik, ikut lift ja lah, x kuasa aku nak heret kereta sekali. sian mr shaifull, dia work, so sapa2 yg work tu, buatlah cara work, aku ngn rifqy nak p bersantai :) wargahkahakhakah

bila dah masuk office ni, baru ada kekuatan sket nak update blog kot, kalau kat umah tu, byk lagi keja lain aku nak buat, selain dr tdoq, makan, keja umah, aku ada keja yg lg penting, main farm mania, sampai berebut piter (bahasa rifqy, padahai menatang tu netbook) ngn rifqy. dia nak main gak, aku pun nak main gak.

kalau dah lama aku ngadap piter tu ja, nnt ada la bunyi2 dia, lameeee dah eqy x main game, mommy nak susu, mommy eqy okkk, tu antara cara2 dengki nak bg aku stop main game, tp being me, aku kan gigih, buat cepat2, pastu cont lg :)

dahlah, penat plak type panjang2, nak layan fb sat kat sebelah ni, lameeee dah aku x layan fb, sampai tertinggal dah berita2 dan cerita2 sensasi, rugi tu, dah aku nak facebooking daaaaa...

4 comments:

Wanniey said...

lama x jumpa kat miza... hari ni tak sempat lg nk turun... jumper esok eh.. :P

kmiera =) said...

yessssss, welkam back, i miss ur writing, hehehe!

atty's said...

selamat kembali..rajin2 updae blog ok

maslinamansor said...

amboi ... berkelei nak rebut netbook ngan rifqy...

selamat kembali...!!!