Monday, March 14, 2011

officially open to public!!!

tu dia, ayat x ingat!! mcm kan openning ceremony projek mega :)

x pa, utk kawan2 yg dah lama aku x tinggai jejak, dan dah lama x baca blog aku, dun worry, x dak n3 yg meletup sgt pun. :)

so lepas ni, blhlah kita 'get in touch' balik ye!

6 comments:

Nurhayati said...

akhirnyaaaaaa
rindu bangat sama kamu dan rifqy :-)

AkuPunyaCerita said...

haaa...ingatkan lupa dh cara2 nak login. cpt hapdet, aku x dak bahan bacaan nii...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa dah lama tak tgk tuan umah
nnti upload pic rifqy yg terbaru tau..

yong said...

welcome back...

mamayone said...

ha tu dia, sumber inspirasi aku dah wat comeback...bersemangat mak nak berblog pasni tau...yea...happy reopening...

AkuPunyaCerita said...

haa tu dia...dia buat lupa paswed pulak daahhhh...