Monday, July 23, 2012

melebih pulakkk

mmg la nampak mcm aku ni blh dibawak berbincang, blh nk tanya apa2 pun kt aku (aku kan kaunter pertanyaan), tp jgn melebih2 plak, aku dah bgtau sket, nk tau sampai semua plak. x nak tanya katil aku size apa, king or queen?

letih la org mcm ni, ingatkan dah dok kt kl, x dak la org kepochi mcm ni sgt. tension la aku ngn org kepoh camni.

ari tu dahlah main terjah ja, x dak salam apa bagai, tiba2 dah tau aku pakai facial set apa, oklah aku x kisahlah, nk buat mcm mana, namapun artis kan, mesti ramai nk ambik tau (aku tumbuk muka sendiri-ikut slang johan dlm karoot komedia x kini jadi sebutan eh ternyanyi plak)

pastu ingatkan habis kt situ ja, oh x, bersambung2 lg rupanya, tanya aku beli kt mana, bila dah jawab kt mana, ehhh sambung lg, berapa ml, eh pulak berapa harga, nk compare harga, ish pening tau, rimas rimas rimas, taulah hg baru nk start pakai, excited, x payahlah camtu sgt, aku dah pakai benda tu dr thn 2005 lg, x daklah kecoh mcm tu sgt. lgpun, suka hati aku lah, nk beli set yg lbh mahai ka set yg lebih murah ka.

kalau kawan2 yg dah lama baca blog ni, taulah kot facial set apa yg aku pakai kan, tp tu pun aku x la reveal dr bila aku pakai, org lain pakai dah 20 thn kot, aku baru pakai 7 thn, so x payahlah nk kecoh sgt kan, aku start pakai pun, bila kawan sama2 kt itm dulu yg suggest, sbb muka dah melampau teruk, ingat lagi x yarn? :)

kadang2 boring gak kalau org yg suka ambik tau secara berlebihan ni. sket2 dahlah kot, lg satu errr x payahlah nk ajak aku sekali, kalau dah hang nk beli, beli ja lah, imported x imported, aku kisah hapa, hg nk beli yg imported, go ahead, maybe murah lg la kot, tp plslah, x payah nk ajaq aku yg tu yg ni, sbbnya aku bukannya beginner, kalau rasa nk beli yg imported, belilah utk kegunaan sendiri, aku rasa setakat la ni, aku beli kt kaunter dia sendirilah kot, x perlulah nk ajak aku join sekali k. tqvm!!!






4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adeh .. sabojelahhh

mrs shaifull said...

hehehe saba ja lah kan, lgpun bulan posa kot :)

mamayone said...

tudia...biasalah hartis kan ct oi...layankan aje peminat hang tuh...RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUU SERINDU RINDUNYA..............................kat hang ct oiiiii

mrs shaifull said...

hehehehe nurul, aku raya kt peghelih, tp raya ke 2, ada gathering, nk jumpa raya ke 4 blh x? sekali ngn dny