Friday, February 15, 2013

4 pics 1 word

Damn (astaghfirullahalazim tercarut plak hari2 jumaat ni)

Sorry la muslimin muslimat sekelian hehehe

Aku tgh addict main game ni, dahlah manusia jenih aku ni susah, blh bwk dlm mimpi kalau x dpt jawab, dlm dunia realiti plak blh mendatangkan amarah tanpa sbb yg jelas kt org2 yg x bersalah

Ni aku tgh stuck kt level 110, mmg stuck kt situ ja, tu yg sampai tercarut td tu hehe

Nk jd manusia bijak tp malaih berpk, jom ikut cara aku, google la apa lg :) warghkakaka, peduli apa aku, ni kalau en sepol tau, mesti aku dpt penghinaan yg dasyat, ahh biaq p lah, asalkn aku dpt mengatasi dia hehehe

Dia main kt ipad, aku main kt iphone

3 comments:

Has said...

hehehe..has tgh gila kan games..sugar crush..stuck kat level 28..haippp

mrs shaifull said...

Hehe kalau free even 10 mins pun mesti nk jenguk gak kan has :) addict

Has said...

mmg addict! has sblm tido mesti main kejap..padahal lampu dah tutup tu :)