Tuesday, May 21, 2013

Uss

Cerita dah basi 


Baru rasa nk update, tu pun 50-50, blk dr jb 9hb mac ari tu mmg bz, bz bwk eqy p klinik swasta 3 kali, klinik pakar kanak2 sg buloh sekali, klinik 1 malaysia 2 kali sampai kena nebulizer, prince court x bilang berapa kali, dr yeo sek wee, dr anna, igtkn dah ok, sekali 2 mgu ja ok, ari sabtu start blk flu, ari ahad tqvm, batuk mai sekali. 

Ari khamis appt dgn dr anna padma lg, tgk apa dia nk ckp plak. Blk dr uss, ni la hasil yg dituai 


Actually cerita uss ni patutnya bln 3 ari tu, tp kata pemalassss, mestila delay dua bln lbh, baru nampak effect malas tu berganda2 kn :)

P jb ari rabu 6 mac, mlm x jln sgt pun, order dr blk ja, sbb nk santai2 sbb 7 mac tu nk masuk uss, biasala bila nk jengah usia emas ni, nk jln byk2, rehat kenala byk2 gak, tp dan jugak singgah tempat apa tah, bg eqy main. 


Lapaq punya pasai, abih licin gakla :)

Org pemalas mmg mcm ni, ltk gambaq byk2 sekaligus, lgpun dlm phone ni x byk sgt gambaq, dlm ipad lg byk, tp ipad susah nk share2, guna ja la aifon ni update entry 


Background x nk kalah, eiffel tower, padahai p singapore ja pun :)


Beli souvenir sikit2 dlm tu, ok jugak la harga dia, lbh kurang harga dlm legoland :) 


Blk hotel mlm tu, tdoq lena punya letih tawaf dlm tu :)

Esoknya apa lg, 8 mac, masuk jpo, ni 2nd time la p jpo, dh ada kt situ p ja la, lgpun bkn kena bayaq pun kn??? 

X best sgt la, x menarik, aku beli lipsticks, gap jeans & blouse, tshirt gap utk eqy (yg ni murah dr kl, tp x byk choice), tu ja la, nk cari kasut, sekali fesyen pun dh ala2 sedih, x payah la, blk hotel tdoq, dua beranak tu turun p swimming, aku??? Atas katil lg baik, aircond sejuk2 bhai, tarik selimut krohhhh



Mlm keluaq mkn stimbot, pun x igt nama dia, sblh pdg merdeka kot, mati la kena maki ngn org johor main hentam2 ja, kt situ semuaaaaa stimbot xdak yg lain melainkn stimbot




Geng gebu in the house yo ;)

Esoknya singgah rnr machap, solat kt situ sambil beli kerepek2 johor punya keluaran, sedap2 semuanya, tp x ambik pun gambaq kerepek, malashhh

Sekian cerita uss :) x perlu nk details sgtlah kn, lgpun semua dh penah p, ni bkn travel blog pun, cukup utk ingatan aku sekeluarga dahlah :) 


3 comments:

LadyHas said...

I lom sampai lagi USS ni. kesian kan :D

Nurhayati said...

blom jejak uss lagi huarghhh
ohoi awat hangpa ni kuruih..
bgi tipsssss pls

mrs shaifull said...

ladyhas - nnt p ok :)

yati - x payah nk kuruih sgtlah, kita dah bambam la, ni dlm gambaq, kalau tgk live, pitam