Saturday, October 19, 2013

GB 13


Hoih lama gila x update. Ari ni p kuantan, en sepol nk tgk bola, swk vs pahang, ikut ja la, jgn derhaka, kalau derhaka dok umah ja x jln2, rugi 


Pg gila bgn, mcm nk p office, last2 pukui 9 baru bertolak, tgu adik blk dr umah sewa. Singgah sana sini pukui 1 baru sampai hotel. 


Zenith kuantan, check in terus, cross jln masuk east coast mall, bagusssss, x la melangut kt blk ja, ada xtvt berfaedah mengisi masa lapang waktu laki tgk bola. 


Nampak lampu stadium kt blkg tu? Dkt gila, sila jln kaki p stadium hihihi

Tiket mtk member kt kuantan tlg beli, thanks yon, pass ticket sekali dgn belanja minum kt black canyon. 





Hotel booking awai, nasib baikkk, kalau dak tdoq masjid la :)

Abah eqy ngn poksu dah selamat p stadium, mommy la yg jd mangsa, sapa lg kn.


Live update from zenith hotel :) 


3 comments:

Nurhayati said...

xpernah lagi tido kat zenith.. kalau gi kuantan, tido kat telok cempedak.. sbb nak pantai :)

Anonymous said...

eh eh...lama dah tak jengok blog wife aku ni....Ada lagi aktiviti rupanya...rajin sungguh tuan blog ni....HAPPY BIRTHDAY SAYANG

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)