Wednesday, March 25, 2009

Hair Removal Wax Strips

kawan2, nak tanya pasal benda ni lah, ok x kalau guna hair removal wax strips dr bodyshop?


berapa lama blh bertahan ye kalau guna benda ni? ok x? ataupun korang ada product/cara lain utk hilangkan bulu2 roma irama itu. tolong bg feedback pada benda ni ye as soon as possible. tqvm!!!

5 comments:

@Z said...

tanye jue..dia terer bab2 bulu ni..hahahahaha (mampuih aku kena maki ni kang)

schazwany hameed said...

hello there.. first of all..thanks sbb link blog saya! hehe ;)


anyways.. about the bulu roma thingy.. dulu i used to buy Veet products.. body shop punya mcm tak lekat sgt la wax dia tu.. so better beli Veet. gam dia kuat sikit..so tendency bulu tu nak tercabut tu senang la sket..hehe

yg body shop tu..based on my experience, wani tak brape suke sgt la.. kire tu la yg paling worst skali antara2 hair wax punya products that i've tried..


tp skrg wani tak pki any hair removal products dah.. sbb dah buat laser treatment.. tp tu lain cerita la plak.. heh ;p

anyhow.. selamat mencabut bulu! hehee

juedaniel said...

korang asam az. bulu aku pon malas dah aku nak layan. cukurrr jer, cepat skit heheheehheh. aku dah try cukur. sama jer...takdenye bulu akan jadi lebih lebat

C!kPuanMuda said...

hi there... dah beli veet? hehe..

mommyrifqy said...

az - mmm aku musykil pasai pa nak kena tanya juedaniel

wani - akak guna veet jer, ok lah, licin, suci dan murni je rasa :) kehkihekihk

juedaniel - ha cukur jgn x cukur

CPM - i guna veet jer, kesannya WOWWW!! thanks babe