Tuesday, March 24, 2009

mr shaifull / fast & furious

pelik kan tajuk tu. actually, x lah pelik sgt pun.

cuma kesian je ngan baby besaq aku tu, asal ada trailer new movie kat tv jer, mesti dia sebut2 kat aku tajuk cerita tu, pastu tanya bila ada kat cinema. alah, tanya mcmlah blh p tgk, padahal setakat cakap, tanya, pastu benda tu berlalu camtu je. ye lah, x kan nak bawak pak kontot tu p tgk movie kot, haruslah aku laki bini kena baling ngan popcorn kan.

last2 amir (his bestfriend) yg jadi mangsa. apa lg, jadi tauke dvd haramlah, pinjamkan dia dvd cerita tu lah cerita ni lah. amir ni plak mmg kaki dvd, asal ada ja cerita baru, mesti sampailah dvd tu kat umah. anyway thanks amir!!!

semalam mr shaifull sebut lagi, "sayang, fast n furious 4 dah keluarlah". aku setakat "ye ke", x semangat langsung. kesian dia. ari tu kitaorang dah apply cuti, antar anak kat umah pengasuh, konon2 nak tgk "the day the earth stood still", tp x jadi, sbb ada hal. berlalu camtu je lah cuti tu.

entahlah, rasa mcm best je bila tgk trailer kat tv, rasa2 dpt x kami 2 org p tgk citer ni kat cinema ha?


"Fast & Furious 4 is ON April 2"

6 comments:

Nurhayati said...

pegi la dating bedua.. bila lagi kan

mommyrifqy said...

Nurhayati - tu lah pasal, tp mcm baru cuti lg, tu lah malas nak apply lg. tgklah camna nnt

green apple said...

oh betul, aku pun tak sabar nak tgk fast n furious, walaupun yang first n second tak penah tgk.

mommyrifqy said...

green apply - ceh melampau betul statement tu, x penah tgk first n second, tetiba je akak nak tgk yg ni. hampeh

kak, blh x reducekan sket ayat2 kelakar kat blog akak tu, aku letihlah nak gelak.

atty's said...

tu ler..along pun sebok nak tgk..hehehe..salam perkenalan..

mommyrifqy said...

atty's - hi salam kenal. welcome to my blog.

mcm best jer kan tgk trailer dia